Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Praha zažila velkolepý „Karneval“

18. května 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Díky  fantastické mezinárodní módní show britské značky F&F mohli diváci  prožít  nezapomenutelný výlet do italských Benátek na slavný „Karneval“. Využilo toho více než 900 hostů z celé Evropy a mezi nimi samozřejmě nechyběly ani naše celebrity.

Výstaviště v Letňanech ožilo špičkovou show z dílny londýnských tvůrců. Nejnovější módní trendy pro nadcházející sezónu Podzim & Zima ´12 představilo 24 modelek a modelů z celkem 10 zemí, a to včetně několika tváří, které zazářily na fashion weeku v Londýně a New Yorku.

Modelky předváděly stylové modely značky F&F.
Autor: F&F


Unikátní téměř 40metrové molo ve tvaru trojúhelníku, jehož špici dominovala efektní točna, se proměnilo ve slavné náměstí svatého Marka a nabídlo show, na kterou bude Praha ještě dlouho vzpomínat.


Heidi Janků, Petr Jančařík a Ivana Andrlová dorazili ve skvělé náladě.
Autor: F&F

Bravurní světelné efekty, krásné modelky a propracovaná choreografie v kombinaci s vkusnými modely značky F&F si nenechali ujít i mnohé celebrity, které byli z originálního pojetí módní přehlídky a modelů naprosto nadšeni.

" Skvělé, skvělé, skvělé! Tuto ležerní eleganci miluji, navíc je většina modelů kombinována s červenou barvou, kterou sám velmi rád nosím, jak můžete vidět, " svěřil se se svými pocity zpěvák Sámer Issa.

Zpěvák Sámer Issa miluje kombinaci červené a černé.
Autor: F&F


Jednotlivé kolekce kromě Sámera pozorně sledovaly i modelky Bára Vida Kolářová, moderátorka Agáta Hanychová, modelka Hanka Věrná, herečka Ivana Anderlová, zpěvačka Petra Černocká, moderátorka Nikol Moravcová, zpěvačka Heidi Janků či galantní Petr Vondráček.

Pro více informací neváhejte navštívit módní BLOG F&F na www.ffmoda.com nebo přímo na http://blog.ffmoda.com/cs-CZ.html