Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Armani se teď vyplatí, pořiďte si luxus za polovinu ceny

Modely Emporio Armani pořídíte jen teď za polovinu outletové ceny
21. ledna 2012 | 16:30

Jedinečná akce, která se neopakuje! Jen teď koupíte stylové oblečení světoznámé značky Giorgio Armani s 50% slevou z už tak nízké ceny. E-shop Itálie do skříně vám nabízí značkové kousky, které se vyplatí.

"Cíl, kterého se snažím dosáhnout, je vytříbit lidem jejich styl skrze mé oblečení aniž by se z nich staly oběti módy," říká sám Giorgio Armani. A je úspěšný. Jeho modely vyjadřují novou formu elegance, trendů a kreativity.

Buďte i vy in! Není tajemstvím, že značka Giorgio Armani se ve světě stala symbolem krásy a noblesy. Giorgio Armani patří mezi nejúspěšnější návrháře celosvětové módy. Jeho kolekce jsou úspěšné. Vkusné, jedinečné a originální. Přesvědčte se ZDE.

Jeho modely se drží neustále jednoho osobitého stylu. Vyznačují se čistými liniemi. A co je nejdůležitější, jeho modely jsou, na rozdíl od jiných světových návrhářů, nositelné. Armani se totiž nechává inspirovat obyčejnými lidmi. Jeho tvorbu má tak v oblibě stále více lidí. Staňte se i vy jedním z nich!

E-shop Itálie do skříně teď svým zákazníkům v mimořádné časově omezené akci nabízí klasická i polo trička za neuvěřitelně nízké ceny. Neváhejte dlouho! Vybírejte z velikostí S až 3XL, dokud ještě nejsou přebrané. Akce trvá jen týden, od soboty 21. ledna do neděle 29. ledna 2012.

Komerční prezentace

Související články