Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Značkové košile Burberry, Tommy Hilfiger, Fred Perry a jiné za úžasné ceny

Košile jsou nezbytnou součástí šatníku každého muže i ženy.
23. ledna 2012 | 19:29

Dámské i pánské košile prestižních módních značek s neuvěřitelnou 40% slevou. Vyberte sobě nebo svému partnerovi některou z luxusních košil značek Burberry, Tommy Hilfiger, Fred Perry, Aeronautica nebo La Martina v jedinečné akci, která končí už tuto neděli.

Jsou praktickým kouskem vaší garderoby. Nezáleží na tom, zda jsou sportovní či elegantní, košile vždy plní svůj účel. Dámy i pánové si je mohou obléknout v jakékoliv roční době, každém počasí.

Ať už s dlouhým, nebo krátkým rukávem, jsou nezbytným modelem v práci i ve společnosti. Záleží jen na správném sladění s dalšími kousky oděvu. U žen košile vynikne u vhodně zvolených kalhot, kostýmku či saka. U mužů v obleku, ale i u plátěných či sportovních kalhot.

E-shop Itálie do skříně vám teď nabízí značkové košile Burberry, Tommy Hilfiger, Fred Perry, Aeronautica nebo La Martina za neodolatelné ceny. S proužkem, kostkou, jednobarevné, s potiskem i bez. Všechny však mají jedno společné. Nabízejí vysoký komfort, pohodlí a módní vzhled.

Šanci pořídit si některou z více než 50 modelů luxusních košilí se 40% slevou máte jen do neděle 29. ledna. Neváhejte! Nabídka všech velikostí jen do vyprodání zásob. Nebojte se odvázat. Perfektně padnoucí a trendy košile vám pomůže, ať už chcete vypadat elegantně či ležérně.

Komerční prezentace

Klíčová slova: móda, itálie do skříně, košile
Související články