Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

'Máte rakovinu', uslyšela modelka při natáčení

4. března 2011 | 17:23

Zdrcující diagnózu se devátenáctiletá modelka dozvěděla náhodou, při natáčení pořadu 'Germany's Next Topmodel'. Palce jí teď drží hvězdná moderátorka Heidi Klum i celé Německo.

Diváci německé televizní stanice Pro7 byli šokováni, když z obrazovky slyšeli ortel, který nad krásnou soutěžící vyřkl lékař. Sympatická Melek se však ani přes vážnou diagnózu nevzdává nadějí: "Můj sen stát se topmodelkou tím rozhodně neskončil. Stále je živý."

Všímavá žena jí zachránila život

Dívka o své nemoci netušila. Neměla žádné zdravotní problémy, necítila bolest. Během natáčení prvních dílů jí však stylistka upozornila na to, že je její krk silnější než obvykle. Doporučila jí navštívit lékaře. Ten modelku okamžitě odeslal ke specialistovi.

"Musíme vám neprodleně odstranit mízní uzliny. Máte rakovinu," uslyšela vyděšená Melek z jeho úst. Sama pak divákům prostřednictvím televize sdělila důvod, proč soutěž opouští: "Z vážných zdravotních důvodů bohužel musím pryč. Mám rakovinu lymfatických uzlin," pronesla.

Podporuje jí rodina i Heidi Klum

Melek má za sebou už tři vyčerpávající chemoterapie, čtvrtá jí čeká příští týden. "Všichni doufáme, že se Melek brzy uzdraví. Těšíme se na příští rok, když se nám bude líbit jako letos, bude mít dveře modelingu otevřené," řekla moderátorka pořadu, modelka Heidi Klum.

"Mám báječnou rodinu, která mi pomáhá a podporuje mě," říká optimisticky naladěná dívka. "Všechno je to v mozku. Pokud budete věřit tomu, že se uzdravíte, jste na nejlepší cestě nemoc porazit."

Autor: lena, INT