Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Silvestr je velká jízda: Dámy, inspirujte se!

30. prosince 2010 | 10:30

Svět se už dávno usnesl, že poslední den v roce by měl být veselý, odvázaný, bohatý na výjimečné zážitky. A tomu by měla odpovídat nálada, kulisy i oblečení, které potřebné atmosféře nahrají. Tak na to holky pamatujte a silvestrovskou noc prožijte v plné parádě.

Zatímco Štědrý den patří klidnému rodinnému krbu, Silvestr táhne mezi lid. Silvestr na horských chatách, v luxusních restauracích, barech, diskotékách, vesnických hospodách... Privátní večírky i mejdan na pražském Václaváku... Tuhle noc je mnohé dovoleno, odvaha, hravost a svůdnost jsou všude žádoucí. Včetně stylingu, vážené...

Silvestrovské požadavky jsou jasné, nápaditost víc než jindy vítaná. Ale i tak platí, že se outfit řídí společenskými okolnostmi, místem, kde finále roku trávíte. Zaujmout však lze při každé příležitosti.

Jak na to?

Podívejte se na svou garderobu jinýma očima. Zapomeňte na stereotypní kombinace svršků, zažitý styl a zkuste kousky spolu jinak sestavit. Buďte nápadité, odvážné a využijte trendu kontrastů. Rafinovaně slučte neslučitelné – kdy jindy si to můžete dovolit? Je to sice těžké, ale někdy to nacvičit musíte. A kdy jindy, než na tolerantní silvestrovskou noc? Polibek pana Božského o půlnoci vám bude odměnou.

P.S. Nicméně pamatujte, že Silvestr není maškarní rej. Na Masopust si musíme ještě chvíli počkat. Většinou stačí zvolit jeden dominantní akcent, ve stylové protichůdnosti dráždivý prvek.

Móda je hra

Móda Silvestr
Autor: archiv firmy

Úzké kalhoty s dlouhým kabátkem, který milosrdně skryje po Vánocích možná obtloustlé břicho. Večerní psaníčko a vlněný baret. Je to působivé a společensky značně univerzální. (Ann Christiane)

Móda Silvestr
Autor: archiv firmy

Kalhoty se spadlým sedem doplněné bundičkou, které prýmky a a lesklý materiál dodávají večerní punc. (Bandolero)

.
Autor: archiv firmy

Módě sice vládnou temné odstíny, ale o to víc jásavé barvy v kontrastu s černou vyniknou. Kombinace tenkých minišatů a objemné bundy je jedním z příkladů trendy kontrastu. (Bella Brutta)

Móda Silvestr
Autor: archiv firmy

Prádlový top, klasická do soudku střižená lady sukně, elegantní vesta z jemného úpletu... Plus výrazná romantická bižuterie, která střízlivému outfitu dává glamour šmrnc. (Ann Christiane)

.
Autor: archiv firmy

Vysoké pasy, na tělo obtažené kalhoty a kůže letos letí. Na výsluní je i kožešina včetně atraktivních imitací. Sportovní styl sexy náboj nevylučuje.

Tipy pro styling

Autor: Františka Čížková, Klena