Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Paráda ohrožuje zdraví. Ale nemusí!

22. ledna 2010 | 00:00
Prezentace klienta |

Trendy módy jsou záležitostí image, vzhledu, kreativity. Pohodlnost a prochladnutí neřeší. Má tento věčný rozpor řešení? Snaha tu je. Teď už záleží na nositelkách, které si krátkými topy v zimě zahrávají se zdravím.

Úvodem něco osvěty: z vědeckých studií vyplývá, že prochladnutí je v první řadě záležitostí bakterií, jež jsou v organizmu každého jedince a problémy způsobují až při prochladnutí. V důsledku něj se totiž snižuje obranyschopnost organizmu. Bakterie se rozmnoží a stanou se choroboplodnými.

Tento problém zvyšuje přetrvávající móda krátkých topů a bokových džín. Není sice aktuální, ale řada holek na ní – bez ohledu na tendence – lpí. I s rizikem chronického, prochladnutím způsobeného onemocnění, věčných zánětů...

HIPPSY „ochrana pasu“
Autor: www.profitrade.sk

Dilema móda versus paráda se snaží řešit ohřívač HIPPSY, který zimě vystavený pas ochrání. Ve světě má úspěch napříč generacemi. Výrobci pamatují na komfort pohodlí (95 % bavlna) i na módní nároky. V nabídce je rozmanitá škála barev a design, který ho pasuje do role praktického módního doplňku. Nositelka si může vybrat z šesti velikostí.

Ohřívač HIPPSY „ochrana pasu“ je velmi pohodlný a příjemný na nošení (95% bavlna) v různých oblastech našeho života – při práci venku, v kanceláři, během sezení, ve škole anebo při aktivitách ve volném čase.

HIPPSY „ochrana pasu“
Autor: www.profitrade.sk

Ohřívač HIPPSY je příjemným kompromisem mezi marnivou módou a rozumným přístupem k odívání v závislostí na počasí. V tom tkví jeho atraktivita. Funkčnost s ohledem na módu se vždycky počítá!

Klikněte na naši stránku a získáte víc informací www.profitrade.sk