Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Oblečte se do džínového, ať je vám 20, 30, 40 nebo 50 let, poradíme vám, co si koupit

28. dubna 2009 | 11:24

Oblečení z džínoviny je klasika, která nikdy neomrzí. Jedno se ale přece jen mění: střihy. I když tento rok můžete klidně zalovit hluboko ve svých skříních. Nosí se totiž úplně všechno: 'roury', 'zvony' a dokonce i 'plísňáče'.

Sladká „dvacítka“

Je vám dvacet a netrápí vás ještě přebytečná kila? Pak máte jedinečnou možnost vyzkoušet, co vás napadne. Buďte odvážná a experimentujte se střihy i barvami. Ve vašem věku je dovoleno úplně vše!

Je vám dvacet a netrápí vás ještě přebytečná kila? Pak máte jedinečnou možnost vyzkoušet, co vás napadne. Buďte odvážná a experimentujte se střihy i barvami. Ve vašem věku je dovoleno úplně vše!
Autor: New Yorker

Bezkonkurenční „třicítka“

Jste právě ve věku, kdy je žena nejkrásnější. Můžete si dovolit odvážné mini, nebo roztrhané džíny, ale pozor na barvy! S růžovou už opatrně! A také se raději vyhněte proklatě nízkým „bokovkám“. Ty už vám příliš nelichotí.

Je vám krásných třicet? Jste právě ve věku, kdy je žena nejkrásnější. Můžete si dovolit odvážné mini, nebo roztrhané džíny, ale pozor na barvy! S růžovou už opatrně! A také se raději vyhněte proklatě nízkým 'bokovkám'. Ty už vám příliš nelichotí.
Autor: archiv firmy

Svůdná „čtyřicítka“

Jste pořád ještě mladá, proto se ani v tomto věku nemusíte vzdávat krátkých sukní. Na příliš odvážné mini ale zapomeňte! Působila byste poněkud „lacině“. A pokud vás už začínají trápit nadbytečná kila, zvolte kalhoty s vyšším pasem, které vám zpevní bříško a protáhnou siluetu.

Ve čtyřiceti jste pořád ještě mladá, proto se ani v tomto věku nemusíte vzdávat krátkých sukní. Na příliš odvážné mini ale zapomeňte! Působila byste poněkud 'lacině'. A pokud vás už začínají trápit nadbytečná kila, zvolte kalhoty s vyšším pasem, které vám zpevní bříško a protáhnou siluetu.
Autor: C a A

Elegantní „padesátka“

Jste ve věku, kdy si můžete užívat elegantních „kousků“. Hitem jsou momentálně džíny ve stylu 60. let. Pokud vám ale vyhovuje více „klasika“, nevzdávejte se jí. Zapomeňte však na výstřední modely s dírami, kováním nebo nízkým sedem. Ty se k dámám vašeho věku už příliš nehodí.

Jste ve věku, kdy si můžete užívat elegantních „kousků“. Hitem jsou momentálně džíny ve stylu 60. let. Pokud vám ale vyhovuje více 'klasika', nevzdávejte se jí.
Autor: Quelle

 

Adresář:
Orsay, C&A, New Yorker (OC Nový Smíchov, Praha 5); Pepe Jeans, Vodičkova, Praha 1; Tally Weijl, OC Arkády, Praha 4-Pankrác; Puerco Espin, Vodičkova 16, Praha 1; www.soliver.cz

Autor: Alena Dušková, lena