Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jak se v průběhu menopauzy mění vaše pleť a jak o ni pečovat?

18. září 2023 | 08:00
Prezentace klienta |

Období menopauzy je přirozenou fází v životě každé ženy. Bohužel, mnoho žen se s tímto tématem nerado svěřuje a omezuje se ve svých diskuzích. Je důležité si uvědomit, že menopauza je přirozeným procesem a není důvod se tématu vyhýbat. Menopauza může přinést určité výzvy v oblasti péče o své pohodlí a pokožku.

V období před menopauzou, během ní i po ní, se ženám mění struktura pleti. Mnoho žen zaznamenalo ztrátu pevnosti, sušší pleť a viditelnější vrásky. Někdy se ženy setkávají se změnami těla ať už se striemi nebo celulitidou. Stárnutí pleti během menopauzy se zrychluje, proto je tu Dámská řada Onclé, která vám tento proces pomůže zpomalit.

Dámská kosmetika Onclé nabízí řadu produktů, které nejenže pomáhají bojovat proti striím a celulitidě, ale také zajistí hloubkovou hydrataci a regeneraci pokožky, což je v období menopauzy nesmírně důležité.

Boj se striemi a celulitidou

Strie a celulitida jsou běžnými problémy, s nimiž se v průběhu života setkává mnoho žen. Obzvlášť v období menopauzy může docházet ke ztrátě elasticity pokožky, snížení kolagenu nebo dehydrataci pokožky. Dámská řada Onclé obsahuje extrakt z rostlinných kmenových buněk AKOSKY® APIUM, který aktivuje tvorbu nového kolagenu a chrání pokožku před její destrukcí.

Dámská řada Onclé obsahuje Prémiový Tělový balzám, Luxusní Olejové sérum a zpevňující Olejový peeling.

Tělový balzám obsahující 3D kyselinu hyaluronovou, vám pomůže pokožku dlouhodobě hydratovat. Také ji chrání a obnovuje vnitřní struktury pokožky při striích a jizvách. Kromě AKOSKY® APIUM a 3D kyseliny hyaluronové obsahuje také INCHA INCHI, přírodní squalane a BIO šípkový olej.

Olejové sérum si oblíbíte, pokud chcete, aby vaše pokožka byla pevná, ale zároveň ošetřená. Sérum redukuje celulitidu a je vhodné pro dehydratovanou a stárnoucí pokožku. Díky extraktu z rostlinných kmenových buněk AKOSKY® APIUM se aktivuje tvorba nového kolagenu a pleť bude tak vyhlazená a mladistvá.

Olejový peeling má hloubkově regenerující účinky. Obsahuje přírodní tenzidy, které šetrně odstraňují odumřelé buňky. Bohaté složení obsahuje z 98 % komplex vysoce kvalitních aktivních olejů a drcená šípková zrníčka dodávají pleti dostatek vitamínů.

Produkty Onclé vám budou skvělým spojencem v boji proti stárnutí pokožky.

Autor: Melitrade

Jak nejlépe produkty používat?

Nejlepší, co pro sebe a svou pokožku můžete udělat, je najít si dvakrát denně (ráno a večer) chvíli času. Po dobu dvou měsíců masírujte části těla, na která se chcete zaměřit. Nejprve ve sprše použijte peeling, po osušení pokožky naneste krouživými pohyby sérum a na závěr balzám. Dojde aktivní regeneraci a remodelaci kůže. Vaše pokožka bude hladká, vyživená a chráněná. Zároveň bude kůže hydratovaná do hloubky.

Otevřený dialog o menopauze

Je důležité, aby ženy mluvily o menopauze otevřeně a bez stigmatu. Tato přirozená fáze života může přinést mnoho výzev, ale také nových možností a perspektiv. Dámská řada může být pro vás nejlepším partnerem v tomto procesu. Onclé vám pomůže cítit se sebevědomě a pohodlně.

Buďme sebevědomé a hovořme o menopauze s respektem a pochopením.

Vaše Onclé.