Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Za 2 hodiny mám pryč 5 cm a 7 kg váhy

29. listopadu 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Znáte to, pokud chcete zhubnout, musíte se víc hýbat a lépe jíst, ale realita všedních dní vám nepomáhá. Navíc s přibývajícím věkem je boj s nechtěným tukem čím dál těžší. Dámy z našeho článku vás však přesvědčí, že zatočit s kily jde v každém věku.

Faktorů, které v cestě za štíhlejší postavou stojí proti vám, je někdy příliš. Ale nevzdávejte to. Estetická medicína může být pomocníkem ve vaší úspěšné cestě za vysněnou postavou.

„O šetrné laserové liposukci jsem se dozvěděla od kamarádky.  Její výsledek byl nádherný! Vejít se do starých džínsů byl sen, ale po čtyřicítce se mi to už nedařilo, proto jsem se do toho rozhodla jít také,“ popsala svoji motivaci navštívit Kliniku YES VISAGE paní Juliana (41). „Prošla jsem celkem velkou změnou, díky panu doktorovi mám v pase přes 5 cm dole a 7 kg váhy. Jsem úplně nový člověk,“ vyjádřila radost Juliana.

Paní Juliana před a po liposukci na Klinice YES VISAGE
Autor: Klinika Yes Visage a.s.

Paní Juliana před a po liposukci na Klinice YES VISAGE
Autor: Klinika Yes Visage a.s.

Dala jsem svým tukům jednoduše sbohem

„V mém věku se již změny nedějí tak rychle a hubnutí nešlo, jak bych si přála. Vydala jsem se proto na Kliniku YES VISAGE, kde mi doporučili laserovou liposukci, protože je efektivní, ale šetrná a probíhá bez nutnosti celkové anestezie. Mě nejvíc trápilo bříško a boky, kde tuk odolával jak vytrvalostnímu tréninku, tak cvičení v posilovně,“ zdůvodnila svoje rozhodnutí paní Zdenka.

Paní Zdenka před a po liposukci na Klinice YES VISAGE
Autor: Klinika Yes Visage a.s.

Paní Zdenka před a po liposukci na Klinice YES VISAGE
Autor: Klinika Yes Visage a.s.

Můj mindrák z břicha byl do hodiny pryč

„Mít i v jednačtyřiceti a po dětech figuru dvacítky se nepodaří každé, ale i tak jsem to se svou postavou ještě nechtěla vzdát,“ vysvětluje paní Jana svoji motivaci k liposukci. „Cvičila jsem, chodila běhat, ale tuk na břiše a bocích se mě držel a odolával všem mým pokusům a snahám ho zničit. Ve finále bych dnes mohla říct, že šlo o jednoduchý zákrok, který nebolel a hned jsem mohla domů k dětem. Bolest bych přirovnala k tomu, jako když to přeženete ve fitku.“

Paní Jana před a po liposukci na Klinice YES VISAGE
Autor: Klinika Yes Visage a.s.

Paní Jana před a po liposukci na Klinice YES VISAGE
Autor: Klinika Yes Visage a.s.

O nejmodernější laserové liposukci

Jedná se o nejšetrnější liposukci současné estetické medicíny bez nutnosti celkové anestezie a dlouhého zotavování. Hubnutí je rychlé, komfortní, a navíc s dvojím efektem. Tuky mizí a zároveň laser vypíná a zpevňuje pokožku, která snadno přilne zpět k tělu, takže nevznikají kožní převisy či nerovnosti. Díky přesnosti laseru lze touto liposukcí kromě klasických partií jako bříško, boky, zadek či stehna řešit například i menší partie.

Více o nejmodernější liposukci na www.yesvisage.cz/slimlipo

Tip pro vás:

Vánoce jsou tu za chvíli, tak udělejte radost druhým i sobě. K zakoupeným dárkovým poukazům naděluje Klinika YES VISAGE velmi štědré bonusy – další poukázky na služby v hodnotě až 5 500 Kč zdarma. Využít je můžete pro sebe nebo opět jako dárek. Více o dárkových poukazech Kliniky YES VISAGE na www.yesvisage.cz/vanoce.