Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ve 30, 40, 50 ani 60 nevypadají na svůj věk. Triky VIP

Ve 30, 40, 50 i 60 nevypadají na svůj věk. Seznam triků, kam až jsou známé osobnosti schopné zajít
15. září 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Jak to jen dělají, říkáme si, když se na nás z obálek časopisů a sociálních sítí usmívají stejně staré slavné ženy, kterým hádáme i o 10 let méně než sobě. Přečtěte si triky našich celebrit, co všechno jsou schopné pro svou dokonalost udělat.

Moderátorka Iva Kubelková (43) nedá dopustit na ošetření vlastní plazmou a také ošetření kyselinou hyaluronovou, která intenzivně hydratuje a vrací ztracený objem. „Mysleli si, že mám pořád trápení kvůli vrásce „mračivce“ na čele. Tak jsem ji vyřešila,“ prozradila Iva Kubelková právě o výplni kyselinou.

Iva Kubelková ví jak na vrásky na čele
Autor: Klinika YES VISAGE

Důležitá prevence

Zpěvačka Kamila Nývltová (31) díky výplni s kyselinou hyaluronovou zase snadno vyřešila kruhy pod očima. „Tyto zákroky jsou rychlé, téměř bezbolestné a bez nutnosti rekonvalescence. Ideální prevencí vrásek v oblasti čela a kolem očí je botox. Ten skvěle funguje i ve vyšším věku, kdy zamezuje dalšímu prohlubování vrásek,“ vysvětluje MUDr. Tereza Gabryšová z Kliniky YES VISAGE.

Kamila Nývltová řeší hlavně prevenci
Autor: Klinika Yes Visage

Čtyřicítka nemusí být problém

„V případě, že vaše pleť uvadá, nosoretní vrásky jsou hlubší a koutky úst začínají klesat, pak je ideální kombinace s niťovým liftingem. Nitky se vstřebají a zanechají jen zpevněný obličej,“ vysvětluje MUDr. Zuzana Macková.  Takové zpevnění čela a zvýraznění kontury rtů absolvovala i herečka Alice Bendová (46). „Tvář vypadá přirozeně a stejně tak upřednostňuji jen lehké zvýraznění rtů,“ usmívá se Alice. Více o zákrocích na www.yesvisage.cz.

Alice Bendová vyzkoušela niťový lifting
Autor: Klinika YES VISAGE

Simona Krainová (47) pleť pravidelně vyživuje plazmaliftingem. „Je to můj elixír mládí. Chodím také na botox, jde o běžný zákrok, ale aby výsledek vypadal přirozeně, je důležité vědět, kdo s ním pracuje. Proto jsem na Klinice YES VISAGE, kde všechny zákroky dělají s citem pro přirozenost,“ netají se Simona.

Simona Krainová je velkou propagátorkou plazmaliftingu
Autor: Klinika YES VISAGE

Ve skvělé kondici i v padesáti či šedesáti

Mladší nemusí být jen pleť na tváři, věk nemusí prozrazovat ani krk, dekolt či ruce. Kupříkladu o své ruce pomocí kyseliny hyaluronové v kombinaci s plazmou pečuje i skvěle vypadající herečka Zdena Studenková (63).

Zdena Studenková nezapomíná ani na péči o ruce
Autor: Klinika YES VISAGE

Zázračný laser pro všechny

Nejmodernějším laserem v Česku nechala zmizet první vrásky a žilky i zpěvačka Tereza Kerndlová (34). „Laser Fotona SP Dynamis PRO vyřeší lifting, jizvy, pigmentace, znaménka, chloupky, chrápání či zpevnění vagíny, a to vše neinvazivní cestou," vysvětluje Tereza Gabryšová. Více o nejúčinnějším laseru na www.yesvisage.cz/laser

Tereze Kerndlové pomohl laser
Autor: Klinika YES VISAGE

Kam (nejen) za omlazením 

Toužíte po změně? Mnohdy je to snazší, než si myslíte. Důležitou volbou je konzultace u správného odborníka. I vy můžete vybírat z více jak 300 profesionálních služeb a stát se jedním z 30.000 spokojených klientů, které pětihvězdičkově recenzovaná Klinika YES VISAGE ročně obslouží. Navíc od roku 2020 s vítězným titulem Nejdůvěryhodnější značka estetické kliniky v největším nezávislém spotřebitelském hodnocení.

Více na www.yesvisage.cz

Příběh paní Hanky ukazuje, že omlazení pleti není jen výsadou celebrit: 

 

 

 

Autor: Klinika YES VISAGE