Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

O 2 velikosti. Konečně upřímná reportáž o liposukci

18. listopadu 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Podzimní období je pro mnohé z nás časem, kdy se rozhodnou řešit hubnutí pomocí moderních metod. Konečně i televize odvysílala reportáž nejen o tom, co je liposukce, ale také jak se cítí člověk, když už se hojí doma mimo kameru. 

Aby nejen ručička váhy, ale i měřené centimetry nekolísaly, může vás k řešení inspirovat příběh třiatřicetileté Terezy, trenérky a také maminky čtyřleté holčičky. Přestože je sport jejím denním chlebem, po porodu jí v partiích břicha a boků zůstal tuk, který vzdoroval veškeré snaze o jeho odbourání. Kýženého výsledku se nakonec dočkala během velmi krátké doby díky nejmodernější liposukci. O svůj příběh se odvážně rozhodla podělit prostřednictvím televizní reportáže, která celý proces zdokumentovala.

Slečna Tereza na konzultaci na klinice Yes Visage
Autor: Klinika Yes Visage

Sen se stal skutečností za dvě hodiny

Z toho, že nepomáhá každodenní cvičení samozřejmě neměla Tereza radost ani jako sportovec profesionál, ani jako žena. Proto s nadšením přivítala televizní výzvu na testování laserové liposukce SlimLipo na Klinice YES VISAGE, o které ji navíc povídala i kamarádka. „Pořád nic nebolí, tak se docela začínám těšit,“ svěřila se Tereza všem přímo z operačního sálu. Pro všechny, kteří nad podobným zákrokem uvažují, vzkázala, že se opravdu není čeho děsit, zákrok probíhá v lokální anestezii, nebolí a povídáte si během něj s lékařem. 

Slečna Tereza před a po proměně na klinice Yes Visage
Autor: Klinika Yes Visage

Bolest? Spíš jako pořádná dávka cvičení

To horší přišlo ráno. „Po probuzení už jsem břicho trochu cítila, ale spíš bych to přirovnala k namožení po pořádném cvičení,“ hlásila Tereza hned druhý den po zákroku, kdy ji kontrolovala televize. Ta sledovala také vývoj dalších dnů. Tereza přiznala, že kromě ohýbání jí běžný pohyb nedělal žádné problémy a po několika dnech se mohla vrátit do práce, kde je tělo jejím pracovním nástrojem. Kdyby šlo o kancelář, byla by v práci i dříve. Právě tohle jsou největší benefity nejmodernější liposukce SlimLipo - je maximálně šetrná, neboť minimalizuje tvorbu modřin a otoků či snad nerovností, je bezbolestná a nevyžaduje dlouhé zotavování. Navíc je toto hubnutí rychlé, komfortní a s dvojím efektem. Jednak tuky mizí a zároveň laser vypíná a hezky zpevňuje pokožku, která po zákroku snadno přilne zpět k tělu.

Slečna Tereza před a po zákroku na klinice Yes Visage
Autor: Klinika Yes Visage

Za měsíc o dvě velikosti menší kalhoty

Za měsíc už čekala Terezu kontrola s MUDr. Andreou Musilovou a obě byly z výsledku nadšené. „Vypouklé bříško se stáhlo a zrovna tak zmizely i bochánky na bocích, ale řekněte mi, jak jste spokojená?“ ptala se Terezy se zájmem specialistka Kliniky YES VISAGE. „Mně se to líbí moc, konečně se vejdu do kalhot, které jsem měla před porodem,“ usmívá se spokojená Tereza a dodává, že z konfekční velkosti 42 se díky liposukci SlimLipo dostala na 38 a těší se, že jednodílné plavky vymění po letech za dvoudílné. A to už je hezká motivace!

Slečna Tereza na kontrole po zákroku
Autor: Klinika Yes Visage

Celý příběh Terezy. Video, které stojí za to vidět, zvažujete-li moderní liposukci SlimLipo: 

Liposukce od A do Z - TV Nova - Život ve hvězdách from yesvisage on Vimeo.

TIP pro vás

Nejvíce úspěšně provedených zákroků laserové liposukce SlimLipo je každý rok provedeno právě na pobočkách Kliniky YES VISAGE v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě. Liposukci zde podstoupilo i mnoho známých osobností, z těch, co ji přiznali to jsou například Alice Bendová, Michal David, či Kamila Nývltová, ale mezi klienty kliniky patří i Simona Krainová, Lucie Bílá, Marta Jandová nebo třeba Zdena Studénková. Klinika nabízí pro všechny nezávaznou konzultaci zdarma a možnost splátek bez navýšení již od 500 Kč.

Více na o liposukci na www.yesvisage.cz/slimlipo.