Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Na co si dávejte pozor při výběru opalovacího krému?

Spálená kůže: to prostě nechcete!
21. července 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Nepojedete letos o prázdninách k moři? Nevadí, určitě nebudete sami. Česká republika naštěstí skýtá řadu krásných míst, kde snadno naberete nové síly, načerpáte energii a kde vás čeká spousta nových zážitků. Ať už se rozhodnete vyrazit s rodinou k jezeru, do hor, toulat se po památkách či strávíte čas na chalupě u lesa, nikdy nezapomínejte na ochranu před sluncem. Ta je totiž v našich zeměpisných šířkách stejně důležitá jako v dalekých krajích.

Slunce má dvě strany, jednu dobrou, která nám dodává nezbytný vitamin D, zdravou barvu a v neposlední řadě také dobrou náladu, a druhou odvrácenou. Ta bohužel způsobuje, že při nadměrném slunění a nedostatečné ochraně dochází k poškození kůže a jejímu předčasnému stárnutí, nemluvě o možném vzniku melanomu. Snadné řešení, jak tomuto problému předcházet, nabízí značka Bioderma a její výběr ochranných přípravků.

Autor: Bioderma

Řešení pro celou rodinu

Opalovací sprej Photoderm Family SPF 30 má lehkou texturu, která nezanechává bílé skvrny, a díky praktickému balení 400 ml hravě vystačí pro celou rodinu. Kromě vysoké ochrany zlepšuje také obranyschopnost kůže, bojuje proti předčasnému stárnutí, podporuje přirozené a postupné opálení a dobře ho snáší i citlivá pokožka. Pokud tedy nemáte vyloženě malé děti, není lepší řešení, než si na dovolenou přibalit Photoderm Family SPF 30, který využije celá rodina. A můžete vyrazit za letním dobrodružstvím.

Autor: Bioderma

Jak chránit vaše nejmenší

Pokud máte malé děti, určitě víte, že jejich kůže je extrémně citlivá, a vyžaduje proto vysokou ochranu. Pro ně je vhodný lehký sprej Bioderma Photoderm Kid SPF 50+, který splňuje všechny požadavky na ochranu dětské pokožky. Chrání ji totiž až na úrovni DNA a díky patentovanému složení posiluje její reparační mechanismy. Navíc je voděodolný, nemastný a snadno se aplikuje.

Řada Bioderma Photoderm je výjimečná také tím, že obsahuje unikátní patent Buněčné Bioochrany™, díky kterému hloubkově chrání přirozené obranné mechanismy kůže proti negativním vlivům záření.  Všechny produkty jsou bez parabenů, voděodolné, fotostabilní, nekomedonní a hypoalergenní.

Spojte příjemné s užitečným

Na webové stránce photoderm.cz naleznete SunAdvisor – poradce, díky němuž pomocí snadného dotazníku diagnostikujete svoji pleť. Na základě výsledku pak získáte doporučení slunečních přípravků vhodných právě pro vás, a to dle typu vaší pleti i místa, kam se chystáte na dovolenou. Pokud si tuto diagnostiku, která vám nezabere více než pět minut, uděláte, dostanete navíc slevu 100 Kč na každý produkt, který vám bude na SunAdvisor doporučen. Slevu tak můžete získat až na pět produktů najednou, dohromady tedy 500 Kč, a to už se vyplatí! 

Více na www.photoderm.cz

Autor: Bioderma