Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Absolutní novinka! Skončete s CELULITIDOU! Vítejte mezi nejlepšími!

9. června 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Revoluční sérum Protagonist je jedním z nejprodávanějších na světě. Bylo prokázáno, že odstraní až 65 % celulitidy za dobu kratší než 14 dnů.

Co je to za tajnou zbraň v boji s pomerančovou kůží na vašich stehnech, hýždích a břiše po třicítce? (Není to to, co si myslíte.)

Díváte se každý rok ustaraně do zrcadla, když si oblékáte své oblíbené plavky? Dolíčkovatá kůže na stehnech, hýždích a na břiše? Pokud si myslíte, že v boji proti celulitidě už nemůžete nic dělat, nebo si myslíte, že už jste vyzkoušela všechno, zvažte to ještě jednou. Letošní rok bude jiný!

Sérum Protagonist je první sérum na světě, u něhož bylo klinickým výzkumem nezávislých laboratoří prokázáno, že odstraní 65 % celulitidy za méně než 14 dnů a výrazně zlepší vzhled vaší pokožky.

 

Autor: Kenkai doo

Jakmile jednou máte celulitidu, nemůžete se jí nijak zbavit. Neexistuje žádný známý lék, který by celulitidu úplně odstranil, ale existují prověřené způsoby, které ji pomáhají redukovat. Co ale můžete udělat, je snížit její viditelnost na kůži a alespoň částečně se zbavit usazeného tuku. A protože víme, jak otravná celulitida je, zvláště když jste v plavkách, je třeba začít s léčbou ještě dnes.

Pomůže vám to!

Sérum Protagonist pro tvarování postavy je koncentrát vzácných mořských látek a skutečnou pokladnicí účinných minerálů. Jeho aktivní složky stimulují mikrocirkulaci a zlepšují buněčný metabolismus, čímž ničí celulitidu a rozpouští přebytečný tuk na vašich stehnech, hýždích a na bříškuPřesně tam, kde to potřebujete.

Autor: Kenkai doo

Výjimečné výsledky uvidíte po 10 dnech pravidelného používání.

 

A další složky - ty jsou velmi důležité!

 

Sérum Protagonist obsahuje 100 % přírodní, vybrané látky, které se získávají z exkluzívních zdrojů z přírody, počínaje oceánem obklopujícím Antarktidu, přes islandské gejzíry až po sicilské solné pánve.

Složení: Solný roztok, sodík, draslík, brom, hořčík, vápník, jód, extrakt z řas Isochrysis Galbana, rozmarýna lékařská

Chcete-li, aby výsledek vydržel co nejdéle, čtěte dál:

Mezi nejdůležitější potraviny, které zlepšují vzhled celulitidy, patří ryby, které jsou bohatým zdrojem omega-3 mastných kyselin a nemají vliv na snížení průtoku krve a čištění krve od toxinů.

Zdravé tuky najdete také v extra panenském olivovém oleji a lněném oleji (používejte jej k ochucení, ne více než dvě polévkové lžíce denně), ořeších a mandlích (snězte tři až pět jader denně). Nezapomínejte také na zeleninu, která je bohatá na vlákninu, protože vláknina čistí střeva a odstraňuje z těla přebytečnou tekutinu. To je základ.

Jaká je záruka?

 

Autor: Kenkai doo

Výjimečné účinky séra Protagonist můžete zcela bez rizika vidět samy na sobě!

Vzpomeňte si, jak se cítíte ve svých nejoblíbenějších šatech! Mějte stejný pocit i ve svých nejoblíbenějších plavkách! Proto letos půjdete na pláž se sebevědomím!

Pokud se po použití produktu nedostaví žádný výsledek, můžete jej do 14 dnů od od nákupu vrátit; dostanete zpět celou kupní cenu. 

Sérum si můžete objednat za akční cenu ZDE; ještě téhož dne jej pošleme na Vaši adresu.

Vítejte mezi nejlepšími!