Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dotek smyslného léta na vaší kůži i v nejmrazivější zimě? Co dělat, když nechcete do solárka?

Dotek smyslného léta na vaší kůži i v nejmrazivější zimě? Co dělat, když nechcete do solárka?
21. října 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Nechcete se vzdát tmavého odstínů kůže ani v chladném období? Soláriím se ovšem raději vyhýbáte? A z nějakého důvodu se v blízké době nechystáte na Bali? Produkty, které ještě donedávna slibovaly krásně opálenou pokožku i bez slunečních paprsků nejednou zradily naše očekávání. Doba se naštěstí změnila a vývoj se posunul i v oblasti samoopalování. Takže hurá, opálit se opravdu můžete i doma, a dokonce rychle. Ovšem pozor, je potřeba zvolit kvalitní produkty, jinak vás výsledek může pořádně zamrzet. Jak na to?

Samoopalovací pěny

Profesionální samoopalovací prostředky v podobě barevných pěn vám nabízejí dokonalý výsledek již za hodinu po aplikaci. Jak je to možné? Všechny pěny totiž obsahují přírodní DHA, antioxidanty, přírodní esenciální kyseliny a oleje. Pěny zároveň vyživují, hydratují, jsou vhodné pro vegany a jsou zdravotně zcela nezávadné!

Pro perfektní aplikaci doporučujeme používat aplikační rukavici. Vybírat můžete mezi pěnami, díky kterým získáte světle zlatavé až ultra tmavé opálení. S vůní či neparfemované, s arganovým olejem nebo extra porcí kokosové vody. Pro ty, které chtějí budovat své opálení postupně, je zde samoopalovací tělové mléko, to přináší nejen postupný jemně bronzový odstín pleti, ale také perfektní hydrataci, kterou oceníte každý den i jako běžnou péči o své opálení.

Jak správně aplikovat?

  1. Aplikujte na suchou, čistou a peelingem očištěnou pokožku. Peeling doporučujeme provádět 8–16 hodin před aplikací. Minimálně 24 hodin před aplikací pokožku neholte.
  2. Na nanesení produktu používejte výhradně určenou aplikační rukavici. Dbejte opatrnosti při aplikaci na kolena, lokty, kotníky kvůli nežádoucímu tmavému odstínu. Po aplikaci si umyjte ruce.
  3. Produkt z kůže osprchujte vlažnou vodou bez mýdla, šampónu a žínky po 1–3 hodinách dle vámi zvolené hloubky opálení.

Od medium po ultra dark samoopálení

Určete si samy, jak tmavé opálení chcete mít. Pro přirozeně opálený vzhled smyjte prostředek po hodině působení, anebo nechte působit déle (2–3 hodiny) pro hlubšítmavší výsledek. Produkt osprchujte vlažnou vodou po dobu 45 sekund. Nepoužívejte mýdlo ani peeling. Po sprše se vaše samoopálení vyvine a ztmavne ještě v následujících 24 hodinách. Běžnou sprchu si dejte po následujících 8–16 hodinách.

Do solárka už nemusíte.
Autor: Australian Glow

#organic #vegan #eko #netestovano-na-zviratech

K českým luhům a hájům se až z Austrálie řítí novinka v podobě samoopalovací kosmetiky, které nejsou cizí přírodní a organické složky. Samoopalovací pěny Australian Glow Tan Mousse vaši pokožku budou zároveň hydratovat a pečovat o ni aktivními složkami proti stárnutí.

Samoopalovací pěny Australian Glow nezanechávají nepříjemný zápach.
Autor: Australian Glow

Rozhodně oceníte, že pěna na vaší zářivé pokožce nezanechá nepříjemný zápach po samoopalování.

Dotek smyslného léta na vaší kůži i v nejmrazivější zimě.
Autor: Australian Glow

Australian Glow Tan Mousse mimochodem jako první na světě přišel s doplňováním samoopalovací pěny z ekologického náhradního sáčku, který obsahuje o 83 % méně plastu než původní balení s dávkovačem. Výrobce hodlá jít ještě dál. Od roku 2020 bude veškeré obaly vyrábět pouze z recyklovaných plastů vylovených z oceánů.

Australian Glow vám umožní doplňování samoopalovací pěny z ekologického náhradního sáčku.
Autor: Australian Glow