Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vyhněte se předvánočnímu stresu! 3 voňavé tipy na dárky pro ženy, muže i děti

19. listopadu 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Proč se mačkat v přelidněných obchodech, když ty nejkrásnější vánoční dárky nakoupíte v klidu třeba ze svého vlastního gauče? Je to nejen rychlejší, ale také ve všech směrech pohodlnější!

Pohodové nákupy, nebo předvánoční šílenství?

Patříte k ženám, které pilně nakupují dárky s předstihem a pomyslnou kolonku „dárky“ bez starostí odškrtáváte již několik týdnů před Vánocemi? Nebo do poslední chvíle čekáte na ty nejlákavější akce a dárky ve spěchu řešíte v předvečer Štědrého dne? Ať tak či tak, oblíbená online parfumerie Elnino.cz má řešení pro nákupy s předstihem i na poslední chvíli. Pro ty největší opozdilce nabízí Elnino.cz velký výběr dárkových poukazů, které vám zašle obratem. Hodí se i v případě, když zrovna tápete a marně si lámete hlavu, co by vašemu muži, rodičům, sourozencům či dětem udělalo největší radost. Díky dárkovému poukazu si budou sami moct vybrat, co právě potřebují a co jim udělá největší radost.

Must-have novinka od Emporio Armani

Krásná nová vůně pro ženy In Love With You je ale ve světě dárků jednoznačná tutovka. Jedinečná vonná kompozice oslavuje ženskou sílu i schopnost dámy poradit si v každé situaci. Novinkou Emporio Armani rozzáříte oči sestře, kamarádce, zaujme zasněné romantičky, ale i elegantní ženy, které stojí nohama pevně na zemi. Již po prvním přičichnutí se zamilují do šťavnatých ovocných tónů černého rybízu, malin a višní, aby si vzápětí oblíbily rafinovaný kontrast nasládlého jasmínu a růže ve společnosti nahořklého pelyňku. Základ vůně opanovalo kořeněné pačuli. Emporio Armani In Love With You slibuje spoustu radostných okamžiků nejen u vánočního stromečku.

Autor: el nino parfum

Wanted by Night pro odvážné a sebejisté muže

Vánočním hitem pro muže je pro změnu dřevitě-kořeněná vůně Wanted by Night od Azzaro. Dejte najevo svému manželovi, partnerovi nebo třeba kamarádovi, že je pro vás ztělesněním odvahy, bezpečí a sebejistoty. Beze slov mu to napoví parfémovaná voda Azzaro Wanted by Night, jejíž vonné kompozici vévodí skořice, mandarinka, tabák, mix ovoce a červený cedr. Vůně z roku 2018 je přitažlivá, svůdná a jednoznačně neodolatelná.

Autor: el nino parfum

Dobrodružné koupání pro vaše ratolesti

Máte-li doma malého rošťáka, který miluje barevnou vodní říši, připravte si pro něj úžasnou dárkovou sadu pro veselejší koupání. Značka Pinkfong před několika lety uvedla na Youtube video o malém zpívajícím žralokovi a jeho písničku si okamžitě zamilovaly miliony dětí z celého světa. Tak co kdybyste proměnila koupání vašich ratolestí v jedinečné dobrodružství plné pěny s malou hračkou žraloka? Potom Ježíškovi doporučte dárkovou sadu pro děti Baby Shark Bubble Bath Kit!

Autor: el nino parfum

Na stránkách online parfumerie Elnino.cz najdete tisíce parfémů pro muže, ženy i děti a všechny aktuální kosmetické hity. A jestli i přes všechny výhody internetového nakupování preferujete kamenné prodejny, zastavte se třeba v nové parfumerii Elnino.cz na pražské Florenci. Všechny vůně si zde můžete očichat a zakoupit je za stejně lákavé ceny jako na internetu.