Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Kyselina hyaluronová, přirozená součást našeho těla

Kyselina hyaluronová vám dopomůže ke krásné pleti bez vrásek!
16. července 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Mezi jednotlivé prvky, které přispívají k nejúčinnější péči nejen o citlivou pleť, patří také kyselina hyaluronová. Kromě pleťových produktů se nachází i v každém organismu. Dopřejte svému tělu péči s pomocí produktů, které dopomohou k hydratované a zdravější pleti, právě díky kyselině hyaluronové.

Dlouholetým odborníkem na citlivou pleť je značka Mixa. Kosmetika této francouzské značky je hypoalergenní, neobsahuje parabeny nebo jiné složky, které mohou dráždit pokožku. Mezi jednotlivé prvky, které přispívají k nejúčinnější péči nejen o citlivou pleť, patří také kyselina hyaluronová. Ta se nachází v našich očích, kloubech nebo kůži. V konečném důsledku kyselinu hyaluronovou najdeme v každé buňce těla, nicméně životnost molekuly kyseliny hyaluronové je méně než tři dny, a tak je potřebné ji tělu dodávat. Její nejdůležitější funkcí je schopnost hydratace, čímž přispívá k mladší, pevnější a zdravější pokožce. Další významnou funkcí, kterou disponuje kyselina hyaluronová je její vlastnost vázat až tisíckrát více vody než je její samotná hmotnost.

MIXA Hyalurogel Rich

Prvním z nabídky produktů, obsahující kyselinu hyaluronovou, a přispívající k pružné, hebké a příjemné pokožce na dotyk, je intenzivně hydratační denní krém Hyalurogel Rich. Hyalurogel Rich důkladně zvlhčuje pleť, která zůstává po jeho aplikaci klidná, bez pocitu pnutí a bez ucpaných pórů. Prostřednictvím krému se živiny rychle dostávají do pokožky a zajišťují úlevu od svědění. Krém Hyalugorel Rich se skládá z kyseliny hyaluronové, glycerinu a bambusového másla, které vyživuje a zjemňuje pleť. Je určený na suchou a citlivou pleť.

MIXA Hyalurogel Light 

I další z edice denních krémů od Mixy, Hyalurogel Light, poskytuje pleti důkladnou hydrataci díky kyselině hyaluronové. Gelová textura krému byla speciálně vytvořená pro suchou, dehydratovanou pleť, a zároveň přispívá k rychlému a efektivnímu pronikání hydratační látky hluboko do pleti.

MIXA Hyalurogel – hydratační tělové mléko

Pro citlivou, suchou až velmi suchou pleť je skvělým pomocníkem tělové mléko, které kromě hloubkové hydratace dodává pokožce sametovou hebkost. Při aplikaci se taktéž snadno nanáší a vstřebává.

MIXA Hyalurogel – čistící pleťové mléko

Čistící micelární mléko je dobrou zárukou odstranění i voděodloného make-upu bez zbytečného tření pleti. Stačí ho nanést na tvář v okolí očí pomocí vatového tamponku, nechat pár sekund působit a setřít. Kromě okamžitého vyčištění pleti ji i do hloubky hydratuje. Je určené pro citlivou a suchou pleť.

MIXA Hyalurogel – micelární gel

Poslední z řady přípravků s kyselinou hyaluronovou je micelární gel, který je určený pro citlivou až velmi suchou pleť. Svým složením taktéž přispívá k důkladné hydrataci. Odstraňuje voděodolný make-up a ostatní nečistoty jedním tahem bez potřeby drhnutí.

Autor: Mixa