Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Dermacol otevřel nové království krásy v Brně! Kdo si akci nenechal ujít?

Video se připravuje ...
VIDEO: Komerční video
12. června 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Přímo v centru Brna se před několika dny otevřelo nové království krásy -  prodejna Dermacol. Tuto událost si nenechaly ujít ani české celebrity, které prozradily, jak to mají s přípravou na léto a zkrášlováním. Do akce se zapojily hlavně Miss Iva Kubelková, Michaela Salačová, Tereza Fajksová, Gabriela Franková, ale i herečka Pavla Vitázková s manželem Dušanem a lídr kapely No Name Igor Timko nebo Nela Slováková.

Na otevření nové prodejny s českou kosmetikou se dostavila i tvář značky Dermacol Iva Kubelková. Její léto bude nabité, kromě pracovních povinností bude Iva nahrávat i svoji plánovanou desku, které vyjde z kraje roku 2020.  Také plánuje hned několik dovolených u moře. „V úvodu začneme  Karlovarským festivalem a pak hned letíme na Ischii,“upřesňuje. A bez jakých produktů si tato nestárnoucí kráska neumí představit den?

 „Pro mě je základem pravidelná péče o pleť. Nedám dopustit na řadu Hyaluron Therapy. V létě k tomu přidávám vysoký ochranný faktor a dostatečný pitný režim, používám opalovací krémy, vhodné korektory, nebo voděodolnou řasenku, které vám v létě vydrží celý horký letní den. Jinak si myslím, že tím největším elixírem mládí je pohoda, relax a radost ze života.“ V rámci letních příprav Iva vyzkoušela i opalovací krém, kterým si nechala natřít nohy.

Známý košický rodák a frontman kapely No Name Igor Timko, který je také tváří značky Dermacol, nechává letní plány na manželce, ale jeho festivalovému tempu se přizpůsobuje celá rodina. „Datum dovolené máme dané dva roky dopředu, právě kvůli koncertnímu programu, který se na dané období plánuje. Letos vybrala manželka Turecko, konkrétně místo, kde je plno tobogánů a atrakcí, hlavně kvůli dětem,“ říká. A jak se zpěvák staví k používání kosmetiky u mužů? „Za základ považuji výbavu normálního chlapa: antiperspirant, sprchový gel a parfém. Dále jsem si velmi oblíbil olej na vousy a bradku. Zjemní a provoní mužské strniště, manželka si pochvaluje, že neškrábu. No co bychom my, chlapi, kvůli těm našim holkám neudělali,“ dodává Timko.

Česko-slovenský mix

Na otevření nového studia krásy dohlížela majitelka značky Dermacol Věra Komárová. Ta se narodila v Čechách, její manžel je Slovák a oba jsou na své dědictví hrdí. Právě proto jsou tváří značky Dermacol a zároveň kmotry nové prodejny hvězdy z obou zemí. Ivu Kubelkovou tak doplnil zpěvák No Name Igor Timko.