Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Na pláž i na party. Jaké letní vychytávky by vám letos neměly chybět?

10. června 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Ať už budete trávit léto u moře nebo budete obrážet letní večírky, měla byste být na horkou sezónu řádně připravena. Slunce, voda, teplo. Aby vaše pleť působila celý den svěže a zářivě, potřebuje speciální péči. Jaké přípravky by vás tedy neměly v letních měsících minout?

Večírková bohyně

Potřebujete dotáhnout svůj večírkový vzhled k dokonalosti? Sáhněte po bronzeru. Značka ARTDECO přichází toto léto dokonce s celou kolekcí MAKE UP YOUR SUNSET STORIES, inspirovanou právě bronzery. All Seasons Bronzing Powder. Tento dlouhotrvající tříbarevný bronzer vytvoří na obličeji dokonalý summer look. Barvy se dají používat jednotlivě či smísené, takže bronzer můžete snadno využít po celý rok. Bronzing Blush je triotvářenka pro zářivý a projasněný vzhled v atraktivním duhovém pouzdře neobsahuje parabeny ani minerální oleje. A Lip Jewels? To je rtěnka plná zářivých třpytek, které vykouzlí svůdný vzhled každým rtům. Protože jsou v létě rty více náchylné k vysychání, obsahuje vzácné oleje z brazilských ořechů a vitamin E.

MAKE UP YOUR SUNSET STORIES
Autor: BCM

Špatně se opalujete? Sexy opáleného vzhledu můžete docílit i jinak

Rakovina kůže je nejčastěji skloňované téma spolu s letním pobytem na slunci. Co tedy dělat, když je opálená pokožka tak sexy? Ideálním řešením jsou samoopalovací přípravky. Zapomeňte na ty špatně roztíratelné, po kterých vám na těle zůstaly nehezké fleky. Letošním hitem jsou samoopalovací pěny.

Z jednou z nich přichází i značka MineTan. Samoopalovací pěna MineTan Coffee Coconut obsahuje kokosovou vodu a kávu. Káva pomáhá při vyhlazení problematických partií a v boji proti celulitidě. Lehké složení se rychle vstřebává a uzamyká vlhkost uvnitř pokožky, esenciální mastné kyseliny obsažené v kokosu vyživují suchou pleť a podporují její zdravý vzhled.

Zvolit si můžete hned z několika odstínů, takže vaše pokožka bude vypadat přirozeně a zároveň krásně opáleně. Obsahuje přírodní složky – 100% přírodní DHA bez nepříjemného zápachu, neobsahuje parabeny a je vhodná i pro vegany. A co je nejlepší? Svého vysněného opálení docílíte už za jednu hodinu!

Autor: BCM

Co v létě nejvíce trpí? Vaše vlasy!

Hledáte první pomoc pro sluncem zničené a narušené vlasy? Pak si do kufru na dovolenou nezapomeňte zabalit jednorázovou termální masku na vlasy od Ikoo. Maska je vyráběna v Koreji dle místních receptur, obsahuje výhradně přírodní složky – levanduli, jalovec, bazalku, makadamový olej, olej z japonské kamélie, výtažek z medu, borůvkový a ostružinový extrakt a mořské řasy.


Kde najít vše pěkně na jednom místě?

PROFISKIN je e-shop pro všechny milovnice kvalitní kosmetiky. Najdete tam inovativní kosmetické produkty v obrovské nabídce za velmi příjemné ceny. Cílem PROFISKIN.cz není jen prodávat, ale hlavně radit a pomáhat klientkám vybrat ideální produkt. Takže v e-shopu najdete i tipy, jak produkty používat a jak vám pomohou na cestě za krásou.

Autor: BCM

Související články