Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tělové mléko je základem kosmetické výbavy každé ženy. Víte, jak zvolit to pravé?

12. března 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Kosmetická přihrádka nebo koupelnová polička každé ženy jistě ukrývá (nejedno) tělové mléko. To by mělo hrát v péči o vaši pokožku zásadní roli, dodává jí totiž kvalitní hydrataci, která je velmi důležitá. Nejlepší okamžik pro hydrataci je po koupeli, holení nebo použití peelingu. Víte ale, jak vybrat to správné tělové mléko přesně pro vás?

Pro velmi suchou citlivou pokožku a pro pokožku se sklony k atopii

Pokud je pokožka vašeho těla výrazně citlivá a projevuje sklony k atopii, je důležité vybírat mléko, které ji dokáže okamžitě a dlouhodobě zklidnit. Mléko určené k péči o atopickou pokožku by mělo mít výživné a hypoalergenní složení, ideálně také bez parfemace. Po jeho použití je pokožka intenzivně vyživená a chráněná a pocit svědění a nekomfortu potlačen.

TIP: Vyzkoušejte MIXA BABY & ADULT Zklidňující tělové mléko ATOPIANCE, které je vhodné i pro děti

Mixa ATOPIANCE
Autor: Mixa

Pro velmi suchou pokožku

Velmi suchá pokožka je citlivější, náchylnější k podráždění a vyžaduje dlouhodobou specializovanou péči. Bohaté tělové mléko v podobě koncentrované péče s vysoce účinnými složkami, jako je MIXA Intenzivní vyživující tělové mléko INTENSE NOURISHMENT, intenzivně vyživuje a poskytuje dlouhodobou úlevu. Pokožka je při každodenním použití jemná, vláčná a zářivá.

Mixa INTENSE NOURISHMENT
Autor: Mixa

Pro extra suchou pokožku

Extrémně vysušená pokožka umí pěkně potrápit. Snadno praská a bolí a vyžaduje hloubkovou úlevu, výživu a regeneraci. Zkuste třeba MIXA Promašťující tělové mléko REGENERATING SURGRAS, které navíc působí proti loupání a podráždění, dodává pokožce pružnost a vláčnost.

Mixa REGENERATING SURGRAS
Autor: Mixa
Pro normální, suchou i citlivou pokožku

Nové tělové mléko z řady Hyalurogel od značky MIXA, odborníka na citlivou pleť, zbavuje celé tělo pocitu suchosti a nepříjemného pnutí, a to díky obsahu kyseliny hyaluronové. Kyselina hyaluronová, kterou nejspíš znáte z přípravků péče o pleť, je hydratační složka přírodního původu, která dokáže vázat až tisíckrát více vody, než sama váží. Díky tomu tělové mléko intenzivně hydratuje až po dobu 48 hodin a zanechává ji pružnou, hebkou a příjemnou na dotek. Je určené především pro suchou a citlivou pokožku, ale i normální pokožku těla zbaví pocitu suchosti, mdlého vzhledu a pnutí.

Mixa HYALUROGEL
Autor: Mixa