Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Univerzální bojovník s potem? Objevte novinku, bez které se neobejdete

4. července 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Stále nemůžete najít antiperspirant, který ochrání vaše oblečení před nepěknými skvrnami a zároveň bude účinně bojovat s nepříjemným zápachem? Vyzkoušejte novinku od Rexony a vaše hledání bude u konce! Na antiperspirant Rexona Antibacterial + Invisible se díky jeho univerzálním vlastnostem budete moci spolehnout i v těch nejvypjatějších situacích.

Exkluzivní formule nové Rexony Antibacterial + Invisible poskytuje oproti běžným antiperspirantům desetinásobně vyšší ochranu proti bakteriím vzniklých pocením. Díky ní je vůně uvolňována postupně a to v návaznosti na to, jak velkému stresu nebo fyzické aktivitě jste zrovna vystavena.

Jednoduše by se dalo říci, že čím více se pohybujete, tím více voníte. Díky tomuto jedinečnému antiperspirantu vás tak bude pocit svěžesti doprovázet celý den. Nová Rexona byla navíc speciálně vyvinuta tak, aby vaše oblečení zůstalo krásné a beze skvrn. Napomáhá redukovat bílé stopy na černém a žluté skvrny na bílém oblečení. Svěží a lehkou vůni antiperspirantu, která je inspirovaná dnes již kultovním parfémem Daisy od Marca Jacobse, si zamilujete na první přičichnutí. Vyzkoušejte Rexona Antibacterial + Invisible a poznejte 48hodinovou ochranu proti pocení a zápachu, která vám umožní být v pohybu a i přes to zůstat sebejistou po celý den. 

Všechny varianty dámského antiperspirantu Rexona Antibacterial + Invisible (sprej, tuhý antiperspirant a kuličkový antiperspirant) zakoupíte za doporučenou cenu 77,90 Kč.

Rexona Antibacterial + Invisible spolehlivě zabrání pocení
Autor: UNILEVER ČR, spol. s r.o.

Související články