Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jak se zbavit nadměrného pocení v podpaží

Nadměrné pocení obtěžuje více než 60% populace
15. dubna 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Ošetření mikrovlnnou energií MiraDry proti nadměrnému pocení v podpaží se ve Spojených státech stalo estetickou procedurou číslo jedna. Předběhlo dokonce vyhlazení vrásek botulotoxinem! V Česku dlouho dostupné nebylo. Jak to vlastně funguje?

Trápí vás koláče potu v odpaží ať je léto, nebo zima? Nemůžete si být nikdy jistí, jestli vás nadměrné pocení nezaskočí v té nejméně vhodné situaci, jako je třeba důležitá pracovní schůzka, rande nebo jiná společenská událost? Nebo už dokonce s pocením bojujete a pravidelně jednou za 6 měsíců absolvujete aplikaci botultoxinu do podpaží, aby se vám alespoň na půl roku od pocení ulevilo? Klinika Asklepion nabízí řešení, které vás nadměrného pocení zbaví trvale a z většiny již po jednom ošetření.

Zbavte se pocení s MiraDry

MiraDry je systém pracující na principu mikrovlnné energie. Ta je aplikovaná do podkoží, kde zlikviduje většinu potních žláz a odstraní tak až z 82 % jednou pro vždy vaše pocení.

Pocení nejen ve fitku je velmi obtěžující
Autor: Asklepion

Nebudu se více potit jinde?

Těch 82 % odstraněného pocení je pouze 1 % z celkového potu, které naše tělo vyprodukuje. I po ošetření MiraDry tedy termoregulace dál probíhá bez problémů a nemůže se stát, že byste se jinde začali potit víc.

Jak probíhá ošetření MiraDry?

Ošetření MiraDry může provádět pouze lékař. Ten vám nejprve aplikuje lokální anestezii. Následně hlavice přístroje nasaje kůži ve vašem podpaží pomocí vakua. Zároveň se spustí mikrovlnná energie v podkoží a chlazení svrchních vrstev kůže. Celý zákrok trvá 60 minut.

Díky moderním technologiím jde pocení efektivně vyřešit jednou pro vždy
Autor: Asklepion

Pro koho je MiraDry vhodná?

Pro všechny, které trápí nadměrné pocení v oblasti podpaží. Ideální řešení představuje pro osoby rezistentní na aplikaci botulotoxinu proti pocení či alergické na antiperspiranty.

Už nikdy otravné “koláče” na poradě
Autor: Asklepion

Podívejte se, jak ošetření absolvovala blogerka Veronika D.


Znáte Asklepion?

Síť center Asklepion je již od roku 1996 lídrem estetické medicíny v ČR. Poskytuje služby v oborech stomatologie, dermatologie, plastická a cévní chirurgie, ORL, fyzioterapie, kosmetika ad.

Pokud hledáte špičkového dermatologa, najdete ho právě v Asklepionu. Mezi nejčastější ošetření patří vyhlazení vrásek, omlazení pleti laserem, epilace nebo třeba trvalé odstranění pocení.

Plastická chirurgie kliniky Asklepion to je tým světově vyhledávaných chirurgů a akreditovaná pooperační péče. Oddělení cévní chirurgie se zaměřuje na léčbu křečových žil nejšetrnějšími metodami.

Lepšího partnera pro zdraví a krásu si v Česku vybrat nemůžete.