Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Můj pravdivý příběh – přerod z baculaté maminky v elegantní ženu v nejlepší formě

12. prosince 2016 | 14:13
Prezentace klienta |

Jmenuji se Anna Stofferová, je mi 32 let a žiji s rodinou kousek od Brna. Dlouho jsem přemýšlela, který okamžik v mém životě byl tak zásadní, že mě donutil přestat se vymlouvat a skutečně se sebou začít aktivně "něco dělat". 

Kyprá mamina

Asi do 20 let jsem byla štíhlá. Vážila jsem kolem 60 kg a postavu moc neřešila. Pak jsem ale nastoupila do zaměstnání. Celý den jsem seděla v kanceláři, občas z dlouhé chvíle mlsala a kila šla pomalu nahoru. Zpočátku jsem si říkala, že pár kilo navíc není taková hrůza, akorát mě bolela víc kolena. V roce 2007 jsem otěhotněla a rok po porodu jsem vážila přes 100 kg. Během následujících 2 let se mi podařilo zhubnout asi 10 kg, jenže pak přišlo další těhotenství a stres a v zimě 2015 se ručička váhy zastavila na 115,5 kg. Byla jsem neohrabaná, bolely mě klouby, byla jsem často nemocná a kdykoli jsem se podívala do zrcadla, cítila jsem se hrozně. Sebevědomí žádné. V tuto dobu asi přišel bod zlomu. Na svatbě kamarádky, která zhubla díky Cambridge Weight Plan přes 20 kg si okolí myslelo, že je mi už přes 40 let a jsem "taková kyprá" mamina. Lidé mi už neříkali, že vypadám hezky, slyšela jsem jen, že kdybych trochu zhubla, tak... Měla jsem depresi a zároveň strach pouštět se do diet na vlastní pěst.

Autor: Cambridge Weight Plan

Byl to osud

Napsala jsem paní Haně Borkovcové z Cambridge centra v AZ Tower v Brně a objednala se na konzultaci. Z webových stránek jsem se dozvěděla o vánoční soutěži o 1 měsíc Cambridge diet zdarma. Stačilo jen složit básničku. Když mi paní Borkovcová zavolala, že jsem vyhrála, věděla jsem, že to musí být osud. Měla jsem strach, že na mě bude třeba koukat skrz prsty, kam až jsem vše nechala zajít, ale naopak. Paní Borkovcová mi ukázala, že není nikdy pozdě na nový start a že s její podporou a pomocí dosáhnu svých cílů.

Autor: Cambridge Weight Plan

O 47 kg lehčí a zdravější

Po 6ti měsících obleču velikost 38/40 (dříve 46), zhubla jsem 47 kilogramů, známí mě nepoznávají, já si také zvykám na komplimenty a odraz v zrcadle, přestala jsem být tak často nemocná, vrátila se mi energie, cítím se krásná, pružná, vrátilo se mi sebevědomí a minisukně do šatníku. Žádná unavená baculatá matka vypadající o 10 let starší, ale žena v nejlepší formě, které spousta lidí nevěří, že má přes 30 let a 2 malé děti. Vidím, jak svými úspěchy motivuji další osoby z mého okolí, aby se přestaly trápit s postavou a skutečně pro sebe udělaly něco, co jim změní život a pohled na sebe sama, jako se to stalo mně. Konečně jsem to zase já, energická a veselá a za to nebudu moci nikdy dostatečně poděkovat. Nebojte se, nevymlouvejte, žijeme jen jednou, tak proč se trápit. Jako další odměnou mi bylo vítězství v soutěži Silueta 2016, v kategorii Žena, kterou pořádá Cambridge Weight Plan pro své klienty.