Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Konec vypadávání, lámání a třepení vlasů. Vnitřní výživa vlasů dokáže divy

8. listopadu 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Vlasy citlivě reagují na přísné diety, na častý stres, vyčerpání, na stravu s nedostatkem vitamínů a minerálů, na hormonální změny. Pokud za den vypadne padesát až sto vlasů, je to v pořádku. Vyšší počet by vás měl varovat a je nutné vypadávání vlasů řešit. Vlasová kosmetika pomůže krátkodobě, ale dlouhodobě problém neřeší. Pro zdravé vlasy je nejdůležitější a zásadní vnitřní výživa vlasů.

Kůra na 3 měsíce s dárkem
Autor: Clinical nutricosmetics

Vnitřní výživa vlasů řeší problém od základu!

Pokud jsou vaše vlasy bez lesku, objemu, suché, bez života, tak prvně sáhnete po vlasové kosmetice, která představuje okamžitou pomoc pro vlasy. Toto řešení problému je krátkodobé. A ptáte se proč? Vlasová kosmetika totiž nedokáže přivést výživné látky do vlasového váčku. Je tedy nutné zajistit optimální množství potřebných výživných látek jinou cestou. Nabízí se začít s pravidelnou a pestrou stravou. Teorii o zdravém stravování známe všichni, ale ta praxe! Málokdo ji v této uspěchané době pečlivě dodržuje. Nejen naše tělo, ale i vlasy trpí.

Stejně jako vaše tělo, i vlasy potřebují komplexní výživu. Jejich kvalita pak půjde strmě nahoru.

Pro vlasy je velmi důležitý prvek křemík. Jeho nedostatek má za následek křehké, třepivé vlasy, o vypadávání vlasů ani nemluvě. Křemík obsahuje například přeslička nebo proso. Pro některé z nás další komplikace. Máme tak leda čas skočit do lékárny, ne do lesa pro přesličku.

Nejdůležitějším základním kamenem vlasu je bílkovina keratin. K jeho tvorbě je potřeba aminokyselina L-cystein. Že to vypadá velmi komplikovaně? Ale není.A to jsou zmíněné pouze dvě složky nutné pro zdravé, kvalitní, pevné a neroztřepené vlasy. U vlasů platí jednoduché pravidlo: Čím je vnitřní výživa vlasů kvalitnější, tím zdravější a krásnější budou vlasy.

Autor: Clinical nutricosmetics

Bujná kštice je nyní snadno na dosah. Už není pouhou pohádkou!

Nelámejte si hlavu, kam pro proso či přesličku, jestli jíte dostatek toho či onoho. O komplexně vyváženou vnitřní výživu vlasů se postará doplněk stravy CLINICAL Hair-Care.Základním kamenem tohoto preparátu je KERATIN RENEWAL SYSTEM™.Je to opravdu výživný koktail obsahující komplex širokého spektra vitamínů a minerálů a současně složky nutné pro tvorbu keratinu. Takové smoothie pro vlasy. Co je však nejdůležitější. Všechny živiny, jsou speciálním aktivátorem (nosičem) přenášeny do vlasového váčku. A to je ten trik. Výživový koktail se dostane přesně tam, kde je ho potřeba. Jedna tobolka denně zaručí, že vlasy již nebudou vypadávat. Budou krásné, lesklé a bohaté.

Autor: Clinical nutricosmetics