Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vyzkoušeno před kamerou: Rtěnka a konturka v jednom a metalické stíny na večírek!

17. října 2016 | 06:00

Ztrácíte se v novinkách, které kosmetický průmysl chrlí každý týden? Nemusíte zkoušet všechny, my je otestujeme za vás!


Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. 

Jaké výrobky jsme vyzkoušely tentokrát? Podívejte se na 34. díl redakčního testování:

 

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Rtěnka a konturka v jednom a chladivá pomoc na unavené svaly! • VIDEO: Igor Hellebrandt

Konturovací tužka na oči Essence má dva konce, na jednom je světlejší odstín, na druhém tmavší. Můžete ji použít jen k orámování očí nebo s ní vytvořit stíny. Má krémovou konzistenci a moc dobře se nenanášela, musela jsem si s tím víc pohrát a na víčku ji rozmazat ještě pomocí štětečku. Konkrétně tato tužka byla v odstínu 01 Caramel Meets Frosting, stojí 80 Kč.

Rtěnka & tužka na rty 2v1 Matt Essence zaujme na první pohled svým tvarem. Ve stejném balení jsem byla zvyklá na kajalovou oční tužku, ale nyní přišli s takto řešenou rtěnkou. Díky tomu, že má ostrý hrot, rty si krásně orámujete a poté je vyplníte stranami hrotu. Zkoušela jsem odstín 02 Make Some Noise, který vypadal opravdu nádherně! Co se týče tohoto zvláštního balení, není to příliš praktická rtěnka, kterou byste se domalovávala za běhu po městě, je třeba trochu zručnosti a zrcátko, pokud nechcete vypadat jako klaun! Vyjde vás na 80 korun.

34. díl kosmetického testování
Autor: archiv firem

Pokud sháníte opravdu hodně třpytivé stíny, sáhněte po The Metals od Essence. Na mně jste mohly vidět odstín 02 Frozen Toffee. Na očích drží velice dobře. Doma jsem měla co dělat je odlíčit! Stojí 80 korun.

Pleťová voda Saloos Rosalina zbaví pleť líčidel a zároveň příjemně osvěží, jak jsem vyzkoušela na vlastní kůži. Hodí se pro mastnou problematickou pleť, má antibakteriální účinky a zároveň zklidňuje. Nemusíte se omezovat ale jen na použití k odličování, můžete ji nastříkat i do vlasů, aby se lépe rozčesávaly. Balení 50 ml stojí 97 korun.

Chladivá emulze Astrid Sports Action s mentolem pomáhá uvolnit svaly po námaze. Chladivý efekt jsem ucítila chvíli po natření. Není sice extra výrazná, ale mně osobně to vyhovuje. Stojí pouze 60 korun.

Na další díl kosmetického testování se můžete těšit příští pondělí. Další novinky ze světa krásy sledujte ZDE! 

 

Autor: luh