Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vyzkoušeno před kamerou: Novinka od Indulony a CC krém od Eucerinu

Podívejte se na 16. díl testování kosmetiky u nás v redakci! Jak výrobky obstály?
6. června 2016 | 06:00

Ztrácíte se v novinkách, které kosmetický průmysl chrlí každý týden? Nemusíte zkoušet všechny, my je otestujeme za vás! Za co stojí za to utrácet peníze, a za co naopak ne?

Kosmetické firmy se neustále předhánějí v tom, s jakou novinkou přijdou na trh tentokrát. Udržovat si přehled dá celkem práci. Usnadníme vám to – novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co výrobek dokáže a zda stojí za to za něj utrácet peníze.

Podívejte se na 16. díl testování kosmetiky u nás v redakci:

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: novinka od Indulony a CC krém od Eucerinu • VIDEO: Igor Hellebrandt

Jako první jsem vyzkoušela prodlužující řasenku od Miss Sporty: Fabulous Lash Stretch It. Má klasický štětinkový kartáček, kterým nanesete tak akorát potřebné množství barvy a s nímž řasy pěkně pročešete. Řasy jsem měla prodloužené i natočené. U této řasenky platí: za málo peněz hodně muziky. Seženete ji za 60 Kč.

Jako další jsem vyzkoušela novinku od Eucerinu: CC krém s ochranným faktorem 50. Jedná se o ideálního pomocníka na léto, protože krém tónuje pleť, zvládne menší nedokonalosti, a navíc vás ochrání před slunečním zářením. Eucerin Sun CC krém 50 SPF seženete za cca 400 Kč.

Oční stíny Sephora Colorful ve žlutém odstínu mě ohromně překvapily. Jsou perleťové, na očích vypadají spíše do zlata a jsou nádherné! Zkoušela jsem odstín 213 Double Take, který byl ve skutečnosti o trochu výraznější než na kameře. Seženete ho za 250 Kč.

Indulona přichází na trh s novinkou v podobě tělových mlék. Já jsem zkoušela tělové regenerační mléko Indulona – měsíčková – které je určeno na podrážděnou pokožku, o niž pečuje díky výtažku z měsíčku lékařského. Koupíte ho za cca 130 Kč.

Poslední výrobek byl olej na opalování Nivea Sun Protect & Refresh. Obsahuje jojobový olej, který pokožku hydratuje a zároveň jí dodá lehce zlatavý vzhled. Do pokožky se však úplně nevpil a zůstal na ní lehký mastný film, jak to v případě olejů na opalování většinou bývá. Vyjde vás na cca 270 Kč.

Máte s některým z výrobků vlastní zkušenost? Můžete se o ni podělit v komentářích.

Další díl vyjde opět v pondělí a zatím můžete sledovat trendy v kráse ZDE!

Autor: luh