Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zpěvačka Mista radí, jaké účesy sluší plnoštíhlým ženám!

Mista radí, jak se česat, když máte pár kilogramů navíc.
7. dubna 2016 | 12:00

Pár kilo navíc vás rozhodně nemusí odradit od módního účesu, který vám bude každá žena závidět. Zpěvačka Mista a junior stylistka Lenka Krčálová ze salonu Petra Měchurová vám v novém dílu MistaFashion poradí zaručené tipy na skvělé účesy.

Ideální vlasy pro boubelky

Světlejší barva

Věřte či ne, se světlejšími vlasy budete působit o něco hubenější. Takové odstíny totiž přitahují více pozornosti na obličej, a naopak ji odpoutávají od problémových partií.

Dlouhé vlasy

Pokud nosíte dlouhé vlasy alespoň pod ramena, máte vyhráno. Dlouhý účes totiž prodlužuje obličej, a tím i celou figuru. Vaše postava tak bude vypadat celkově útlejší.

Nenápadné vlny

Rovné vlasy způsobují to, že vaše hlava působí jako menší, a tím pádem vaše tělo vypadá objemnější. Proto doporučujeme jemné vlny, které váš účes příjemně oživí. Pozor však na ty objemné, dokonale vymodelované vlny, které mají přesně opačný efekt a váš plnější vzhled ještě podtrhnou.

Ve videu si můžete prohlédnout přesný postup účesu, který ideálně sedne plnoštíhlým ženám:

Video se připravuje ...
Zpěvačka Mista radí, jak se česat, když máte pár kilo navíc! • VIDEO: MistaFashion


Sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý druhý týden ve čtvrtek objeví exkluzivní video, ve kterém vám zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů řadí v oblasti krásy a módy.