Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Mladší nebo štíhlejší ruce? Dokážete to díky správnému laku na nehty

  • Video se připravuje ...
    3. října 2015 | 06:00

    Sladit lak na nehty s rtěnkou, botami nebo doplňky není nic těžkého. Navíc vždycky můžete sáhnout po nesmrtelné červené, která nikdy nevyjde z módy a hodí se prostě ke všemu. Víte ale, po jaké barvě sáhnout, abyste si opticky prodloužila prsty nebo "omladila" ruce? Poradíme vám, jak na to.

  • Mladší ruce

    ...
    Autor: shutterstock.com

    Tím, že si vyberete stejný lak na nehty, jaký má vaše třináctiletá neteř, ničeho nedosáhnete. Naopak. Pokud chcete, aby vaše ruce vypadaly mladší, vyhněte se obloukem všem třpytkám, perleti i neonovým barvám. Naopak doporučeny jsou elegantní odstíny se sytou pigmentací. Sáhněte po starorůžové, korálové, lila nebo mint.

     

    Tip: Aby vaše ruce zůstaly mladé co nejdéle, musíte je pravidelně mazat. My si zamilovaly novou Indulonu s olivovým olejem pro intenzivní hydrataci.

  • Opálenější ruce

    ...
    Autor: shutterstock.com

    Pokud toužíte po tom, aby vaše ruce v zimě nevypadaly bledé, volte barvy, po kterých saháte, když se vrátíte z letní dovolené. Neumějí totiž jen podtrhnout opálení, ale i vytvořit jeho iluzi. Vyberte si odstíny žluté, oranžové, zářivě růžové, ale klidně i zelené.

  • Větší nehty

    ...
    Autor: shutterstock.com

    Trápí vás, že nemáte tak velká nehtová lůžka, jak byste si představovala? Zapomeňte na tmavé barvy, které jim nepřidají, a vrhněte se na něžně růžové, okrové a nude odstíny. Nebojte se ani perleťových laků nebo těch s vysokým leskem. Vaše lůžka se opticky zvětší a ruce budou působit velmi elegantně.

  • Menší nehty

    ...
    Autor: shutterstock.com

    Máte opačný problém a zdá se vám, že by vaše nehty mohly být menší a ruce drobnější? Sáhněte naopak po výrazných tmavých barvách. Můžete si dovolit všechny odstíny temně vínové, indigově modré a šedé a na podzim jsou naprosto dokonalé laky v barvě višní v čokoládě.

  • Hubenější prsty

    ...
    Autor: shutterstock.com

    Abyste si trošku protáhla a zeštíhlila prsty a dlaně, vypravte se pro perleťový lak na nehty v tělové barvě. Je jedno, jestli bude mít růžový, béžový nebo meruňkový podtón. Důležité je, aby se krásně leskl a působil křehce a přirozeně.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.