Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

5 opravdu divných beauty triků, které vážně fungují!

  • Dokonalé oční linky nalíčíte jednoduše - pomocí lžičky
    12. září 2015 | 06:00

    Jsou trošku divné a vy se nemůžete odhodlat k tomu, abyste je vyzkoušela. Bojíte se zbytečně. I když tyhle kosmetické triky nevypadají jako metody z luxusních salonů, pravdou je, že opravdu fungují.

  • Dlouhé řasy díky vatě

    Autor: shutterstock.com

    Potřebujete o pár milimetrů prodloužit řasy? Naneste jednu vrstvu řasenky, pak si vezměte čistou spirálku na řasy a několikrát jí jemně přejeďte vatový tamponek. Přetřete řasy a fixujte další vrstvou řasenky. Vatové nitky se na řasy chytnou, a ty se tak prodlouží.

  • K zamaskování kruhů použijte rtěnku

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: youtube.com/Deepica Mutyala

    Tohle zní opravdu divně, ale je to tak. Červený pigment ve rtěnce ve spojení s korektorem totiž na vaše tmavé kruhy pod očima funguje mnohem lépe než korektor samotný, pod kterým můžou tmavé kruhy pod očima prosvítat. Nebojte se toho! V tomto videu beauty blogerka Deepica Mutylay ukazuje, jak báječně to funguje. Není divu, že její video má více než 8 milionů zhlédnutí.

  • Tvářenku dávejte pod BB krém

    Autor: Shutterstock

    Abyste měla tvářičky jako růžičky a přitom působily přirozeně, nenanášejte tvářenku na BB krém, ale pod něj. Ideální je v tomto případě tvářenka krémová. BB krém ji krásně rozetře doztracena a přitom nechá přirozený růžový nádech vašich líček. Pokud používáte krycí make-up, nanášejte tvářenku pod fixační pudr.

  • Čajová lžička pro dokonalé linky

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: youtube.com/sasakiasahi

    Další z fíglů beauty vlogerek, který působí divně, ale přitom je jednoduchý a geniální – pokud nejste schopna namalovat si oční linky stejně nebo se vám nedaří dokonalá kočičí linka, není nic jednoduššího než vzít si jako šablonu obyčejnou kávovou lžičku. Jak na to, ukazuje ve videu japonská video blogerka Sasaki Asahi.

  • Žehlička a cop pro přirozené vlny

    Autor: shutterstock.com

    Toužíte po krásných, přirozeně vlnitých vlasech? Spleťte je do jednoduchého copu a pak je jen přežehlete žehličkou na vlasy. Nezapomeňte ale použít ochranný sprej proti teplu, abyste si své lokny nespálila. Rozpleťte a romantické vlny jsou na světě!

Autor: brig
Diskuse ke článku
.