Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Relaxujte jako hvězda! Nejlepší koupelové produkty, které milujeme

  • 10. září 2015 | 15:00

    Máloco je tak úžasné jako po chladném, dlouhém dni vklouznout do horké vany. Ideálně s dobrou knihou nebo hudbou, sklenkou vína a za světla svíček. Ať už preferujete vanu plnou bublin nebo si potrpíte na opojnou vůni, přinášíme vám produkty do koupele, které byste určitě měla zkusit.

  • Šumivé bomby

     

    LUSH koupelová bomba The Experimenter, 149 Kč, koupíte na www.lush.cz
    Autor: archiv firem
    Pestrobarevné koule o velikosti pěsti, které ve vaně božsky šumí a vytvoří vám koupel plnou barevné a hlavně voňavé vody, jsou zřejmě naším nejoblíbenějším produktem. Přestože na trhu jich už najdete široké množství, prvenství ve výrobě těchto koupelových bomb drží britská značka LUSH. Intenzita jejich vůní a barev je totiž zkrátka nepřekonatelná. V pražském obchodě teď navíc naleznete novinky, které jste do nedávna mohla koupit jen v londýnské prodejně na Oxford Street. Za pozornost rozhodně stojí barevný balistik s názvem The Experimenter.

     

  • Pěny do koupele

     

    Rituals pěna do koupele Hanami Dream, 395 Kč, koupíte na www.rituals.cz
    Autor: archiv firem
    Vana plná hustých, voňavých bublinek nikdy nevyjde z módy. Stačí ji jen nalít do proudu vody a za pár minut se můžete zahalit do dokonale mléčné pěny. Pěn do koupele najdete v každé drogerii plný regál, ale my vám doporučujeme sáhnout po sněhově bílé lahvičce od Rituals. Kombinace třešňového květu a rýžového mléka je totiž tak opojná, a přitom nevtíravá, že jsme si tuto vůni okamžitě zamilovaly.

  • Koupelové perly

     

    Tetesept perly do koupele Uklidnění, 145 Kč, koupíte v hypermarketech Teso a Globus
    Autor: archiv firem
    Koupelové perly mají podobnou vlastnost jako koupelové bomby – vodu obarví a provoní, ale nenadělají kolem toho tolik "parády". Na druhou stranu ale zpravidla obsahují pečující látky, které vaši pokožku během koupele vyživí a promastí. Tyto s výtažky ze švestek, skořice a urey od firmy Tetesept vás uchvátí svou hřejivě podzimní vůní, třpytivou koupelí i efektem, který budou mít na vaši pokožku.

  • Oleje do koupele

     

    Saloos Koupelový olej - Levandule, 103 Kč, koupíte na www.krasa.cz
    Autor: archiv firem
    Vana provoněná koupelovým olejem je skvělá pro ty, koho nebaví ošetřovat svou pokožku tělovým mlékem. Pár lžic přírodního oleje totiž dokáže během koupele vaši pokožku dokonale promastit a udržet v ní hydrataci i dlouho poté. Skvělé pro lenochy, jako jsem já. Vybírejte si raději produkty, které nejsou na bázi minerálních (ropných) olejů, ale ty přírodní, které obsahují jen zastudena lisované kvalitní oleje. Mým miláčkem je koupelový olej Saloos, který božsky voní po levanduli a je ideální po náročném pracovním dni.

  • Koupelové soli

     

    Lavera Body SPA Koupelová sůl BIO Divoká růže, 49 Kč, koupíte na www.organictime.cz
    Autor: archiv firem
    Proč si do vany sypat sůl? Kromě toho, že koupelové soli jsou většinou obohaceny o esenciální oleje, které vaši koupel krásně provoní, obsahují také oleje pečující. Díky krystalkům mořské soli se otevírají vaše póry, a všechny výživné látky z olejů tak můžou na pokožku působit ještě lépe. Mým favoritem je koupelová sůl Lavera, která obsahuje mimo jiné také bambucké máslo, rýžový olej a mandlový olej, takže o vaši pokožku je postaráno skutečně dokonale. A navíc krásně voní.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.