Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

5 vlasových triků slavných žen: Stačí vám olivový olej a citron!

  • Za krásnými vlasy Mirandy Kerr stojí olivový olej.
    22. března 2015 | 06:00

    Slavné modelky, herečky i zpěvačky mají většinou dokonalé křivky, zářivý úsměv, perfektní make-up a lesklé a zdravé vlasy. A jak je známo, vlasy jsou chloubou každé ženy! Prozradíme vám, na jaké vlasové triky nedají dopustit. Můžete si je dovolit i vy a mít za pár týdnů vlasy jako topmodelka.

  • Miranda Kerr (31), olivový olej

    Miranda Kerr se stala hlavní tváří milionové podprsenky Victoria ´s Secret pro tento rok.
    Autor: Profimedia.cz

    Jedna z nejslavnějších modelek světa Miranda Kerr nedá dopustit na obyčejný olivový olej. Ten si pravidelně nanáší na konečky, polštář obalí ručníkem a nechá působit celou noc. Díky této proceduře má perfektně hydratované vlasy a téměř vůbec se jí netřepí konečky!

  • Kelly Brook (35), horký zábal

    Kelly okouzlila všechny, kteří byli u červeného koberce.
    Autor: profimedia.cz

    Celosvětově žádaná plus size modelka Kelly Brook odkoukala skvělý trik pro hydrataci vlasů od svého kamaráda kadeřníka. Po umytí vlasů šamponem si nanese kondicionér nebo masku a vlasy zabalí do ručníku, který nahřeje nad párou nebo namočí horkou vodou. Celý zábal nechá působit 15 až 30 minut a pak masku důkladně smyje vodou.

  • Naomi Campbell (44), pravidelné stříhání

    Autor: profimedia.cz

    Čokoládová topmodelka Naomi Campbell se nechala slyšet, že má zdravé a dlouhé vlasy jen díky pravidelnému stříhání. Na rozdíl od spousty jiných žen se totiž kadeřnických nůžek nebojí a každé dva měsíce si nechá zastřihnout konečky. Při té příležitosti vždy poprosí svou dvorní kadeřnici o desetiminutovou masáž hlavy, během které se dokonale zrelaxuje.

  • Adriana Lima (33), aspirin

    Adriana Lima v podprsence za dva miliony dolarů.
    Autor: ČTK

    Brazilská supermodelka Adriana Lima o své vlasy pečuje velmi zvláštním způsobem. Před každým mytím rozpustí ve skleničce s vodou jednu tabletku obyčejného aspirinu a přidá šampon. Celý "lektvar" si pak nalije na vlasy a pečlivě je promasíruje a umyje. Díky přidanému aspirinu jsou prý vlasy mnohem čistší a získají potřebný lesk. Navíc prý tento trik funguje i jako prevence proti lupům.

  • Diane Kruger (38), citronová šťáva

    Diane zvolila rafinované šněrování.
    Autor: EPA, Reuters, ČTK

    Německá herečka Diane Kruger, která prorazila i v Hollywoodu, si zakládá na dokonalé blond hřívě. Po umytí vlasů šamponem vmasíruje do vlasů čerstvě vymačkanou šťávu ze dvou citronů a nechá zhruba tři minuty působit. Poté šťávu opláchne a nanese kondicionér. Výsledkem jsou lesklé a dokonale blonďaté vlasy.

Klíčová slova:  vlasy, krása, triky, slavné ženy, celebrity, péče
Diskuse ke článku
.