Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vaše vlasy i účes prozradí, jakou máte povahu

  • Vaše vlasy dokážou odhalit velmi mnoho z vaší osobnosti.
    9. ledna 2015 | 06:00

    Říká se, že vlasy jsou korunou krásy. Podle všeho ale dokážou prozradit také mnoho z vaší povahy. Nejen jejich zděděná podoba, ale také barva a styl účesu. Že přece nenosíte celý život stejný účes? No jistě, i vaše povaha se totiž celý život nějakým způsobem mění. Co na vás prásknou vaše vlasy?

  • Kudrnaté vlasy

     

    Jste-li od přírody majitelkou kudrnatých vlasů, jste velmi silná osobnost, která si jde za svým. Do ničeho si nenecháte moc mluvit, protože jste přesvědčená, že všechno zvládnete lépe a hlavně rychleji než ostatní. Zároveň jste ale štědrá a vášnivá osobnost, která si snadno získává přátele.

    Shakira
    Autor: profimedia.cz
  • Vlnité vlasy

     

    Pokud máte přirozeně vlnité vlasy, pak jste velmi energická a emotivní. Ženskost je vaším druhým jménem. Nemáte problém projevit své city, ale současně jste snadno zranitelná. Velmi důležitá je pro vás rodina a láska, ale potřebujete také dostatek vlastní svobody.

    Sarah Jessica Parker
    Autor: profimedia.cz
  • Vlny, které si žehlíte

     

    Máte-li od přírody zvlněné nebo kudrnaté vlasy, které si ale žehlíte, aby byly rovné, značí to, že máte ve svém životě příliš mnoho nežádoucího vzrušení. Podvědomě tak potřebujete zklidnit nejen své neposedné vlasy, ale také svou osobnost a nastolit ve svém životě řád, po kterém alespoň z části toužíte.

    Sandra Bullock
    Autor: ČTK
  • Rovné vlasy, které si natáčíte

     

    Jste majitelkou rovných vlasů, ale toužíte po rozpustilých vlnkách? Údajně to znamená, že ve svém životě postrádáte lehkost a zábavu. Právě natočením své hřívy se snažíte přilákat k sobě trochu vzrušení a vysílat do okolí pozitivní energii.

    Jessica Alba
    Autor: profimedia.cz
  • Zdravé, husté vlasy

     

    Pokud by vaše hříva vystačila na dvě až tři paruky, patříte k ženám, které milují mít v rukách moc. Jste od přírody vůdčí typ, máte tendenci ovládat lidi a motivovat je tím správným směrem a do puntíku se vám to daří. Jste tvrdohlavá a nerada děláte kompromisy. Jako protipól jste ale velmi něžná, až submisivní v postelových hrátkách.

    Salma Hayek
    Autor: Profimedia.cz
  • Rozpuštěné vlasy

     

    Máte-li vlasy dlouhé nebo středně dlouhé, ale nosíte je převážně rozpuštěné a jejich úpravě nevěnujete mnoho času, napovídá to o vás, že jste velmi nezávislá, ale současně empatická. Vaší silnou stránkou je schopnost logicky uvažovat, ale současně máte i tvůrčí talent. Měla byste si hledat povolání, kde vám dají prostor projevit, co ve vás dřímá.

    "Zoufalka" Eva Longoria
    Autor: Profimedia.cz
  • Krátký sestřih



    Chodíte ostříhaná na kluka? Pak z duše nesnášíte dramata, scény a cokoliv, co musíte řešit. Nepřikládáte velkou váhu pocitům a raději se soustředíte na praktickou stránku věci. Většinou se nehádáte, a když se naštvete, hned to z vás zase vyprchá.

    Jennifer Lawrence krátký účes sluší.
    Autor: profimedia.cz
  • Dokonale upravené vlasy

     

    Pokud si každý den dáváte záležet na tom, aby vaši hlavu zdobil dokonale zamotaný drdol nebo upletený cop, naznačuje to vaši sebekritickou stránku povahy. Jste dokonalá perfekcionistka, která raději pětkrát měří, než by jednou řezala. Na druhé myslíte víc než na sebe a rozhodně si o sobě nemyslíte, že jste středobodem vesmíru.

    Kate
    Autor: profimedia.cz
  • Vysoký culík

     

    Máte-li dlouhé vlasy, které nosíte nejčastěji vyčesané do hladkého, vysokého culíku, dává to o vás jasně najevo, že jste velmi sebevědomá, cílevědomá a pracovitá žena. Potřebujete mít všechno pod kontrolou, abyste si v každé situaci věděla rady. Na druhou stranu ale vás samotnou často dokážou překvapit vlastní city, když znenadání vystrčí růžky.

    Kim Kardashian
    Autor: Profimedia.cz

Autor: brig
Diskuse ke článku
.