Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

7 účesů a vlasových barev, které vám uberou 10 let!

  • 16. května 2014 | 12:45

    Boj s vráskami a věkem u nás, žen, vlastně nikdy nekončí. Pomáháme si cvičením, správnou životosprávou i pečující kosmetikou, která pomůže proces stárnutí zpomalit nebo alespoň zmírnit jeho důsledky. My vám navíc přinášíme vlasové styly a barvy, které vás dokážou opticky omladit až o 10 let!

  • Mikádo s patkou

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Mikádo samo o sobě působí velmi mladistvě. Čím kratší a "ořezanější", tím lépe. Rovně střižená ofina ve stylu Mia Wallace z kultovního snímku Pulp Fiction však nesluší úplně každému. Stačí ale jen vyměnit ofinu za delší patku přes oko a získáte střih, který vám zaručeně sedne. Kromě toho, že vám ubere pár let, také budí dojem hustých vlasů plných objemu. Je zkrátka dokonalý!
  • Uvolněný drdol

    ...
    Autor: shutterstock.com
    S drdoly je to velmi ošidné. Zatímco ty opravdu hodně utažené, s perfektně přelakovaným tvarem vám věk spíše přidají a zpřísní vaše obličejové rysy, do drdolu vyčesané vlasy se vzdušnější úpravou vám naopak roky uberou. Kouzlem je právě ona zdánlivá neupravenost účesu. Pokud navíc sem tam vytáhnete jemný pramínek, který vám olemuje obličej, dodáte svému looku dávku něžné romantiky.
  • Svůdně blond

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Šediny jsou sice šik, ale kompletně stříbrné vlasy vyžadují odvahu a nošení s hlavou hrdě vztyčenou. Pokud vám bíle nitky protkaly vlasy víc, než by vám stačilo ke štěstí, nebojte se a běžte na blond! Stačí si jen vybrat ten správný odstín. Zapomeňte na platinovou nebo extrémně blond, které jsou velmi chladné a zvýrazní vám vrásky. Sáhněte raději po teplých blond odstínech, jako je například medově blond.
  • Asymetricky krátké

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Jste-li majitelkou rovných, kratších vlasů, to nejlepší, co pro své "omlazení" můžete udělat, je dát jim špetku asymetrie. Ostře řezané tvary vám sice mohou přidat léta, ale pokud si oblíbíte asymetrický krátký střih s delší patkou, na věku vám to ubere. A navíc budete působit velmi sexy a sebevědomě.
  • Nízký culík

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Když si culík uvážete nízko u krku a navíc vlasy ještě povolíte, bude vám lichotit mnohem víc, než kdybyste si jej učesala klasicky. Důvodem je zas a opět ležérní nedbalost, kterou vašemu vzhledu tento účes propůjčí. Vytáhněte navíc pár pramínků, které vám budou lemovat obličej a máte vyhráno. Jak prosté!
  • Malír v barvě karamelu

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Nedělejte si melír sama a jděte do salonu, kde ho opravdu umí. To je totiž jediné základní pravidlo, které vám zaručí, že vaše vlasy budou působit krásně a přirozeně. Zapomeňte pak na tvrdou kombinaci tmavé a platinové, která bohužel nesluší téměř nikomu a uberte si roky zářivě hnědou kombinovanou s o jeden až dva odstíny světlejším, karamelovým melírem. Proč? Není totiž barvy, která by na slunci vypadala nádherněji, než je právě tato.
  • Krátké vlnky

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Nemusíte mít super rovné vlasy ani desítky hodin praxe s vlasovou žehličkou, abyste si mohla dovolit krátký střih. Naopak - krátké vlasy s většími vlnami jsou nejen krásné, ale navíc vám uberou roky díky jemnosti, kterou z obličeje doslova "vytáhnou". Pomozte si fénem a foukáním přes kulatý kartáč.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.