Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Dejte šanci růžové: Trendy je odstín růží, malin i fuchsií

  • 24. února 2014 | 13:00

    Světoví make-up artisté se rozhodli dát letos na jaře šanci růžové barvě a to ve všech jejích odstínech. Od nasládlé cukrkandlové až po dramatickou fuchsiovou. Dejte jí šanci i vy, neuděláte chybu.

  • Něžná Růženka


    Líčení Burberry
    Autor: Burberry
    Oční stíny v barvě růží
    Růžové oční stíny byly dlouhou dobu z nepochopitelných důvodů opomíjené nebo dokonce kritizované. Jenže letos naopak hrají prim. Odstín v barvě růží bude slušet brunetkám i blondýnkám, černovlásky s ním získají vzhled nevinné Sněhurky a zrzky budou vypadat něžně jako víly. Oční stíny naneste po celé ploše horního víčka a nebojte se jej nanést také na dolní víčko. Hranu spodního víčka pak orámujte tělovou tužkou na oči. Řasy naličte jednou vrstvou hnědé řasenky.

    Rty v odstínech marshmallows
    Chcete-li působit křehce a nevyzývavě, nebojte se k nasládlým očním stínům nalíčit rty v podobném tónu. Přetřete je světle růžovou matnou rtěnkou nebo leskem bez perleti, který dodá vaší puse šťavnatost.

  • Dramatická dívka

    Růžové líčení Lancome
    Autor: archiv firmy
    Oči v růžovém kouři

    Růžová nemusí působit jen dětsky nevinně a něžně, spíše naopak. Tahle barva umí být doslova nabitá dramatičností a sexuální přitažlivostí. Stačí její tóny jen správně zkombinovat. Pro tento případ zvolte růžovo-šedé kouřové líčení. Na celou plochu horního víčka naneste růžový stín, těsně nad linii řas pak šedým stínem vykouzlete linku, kterou rozetřete do ztracena. Šedý stín pak neneste i do vnějšího koutku a vytvořte jím ostře řezanou špici. Směrem k vnitřnímu koutku jej pak rozetřete do ztracena. Řasy naličte zhušťující a prodlužující řasenkou v černém odstínu.

    Fuchsiově sexy rty
    Na rtech vypadá luxusně tmavě růžová až fuchsiová barva s vysokým leskem, který dotváří objem. Když navíc ve stejné barvě nalakujete i nehty, stanete se neodolatelnou lvicí nejednoho salonu.

  • Malinová kočka

    Růžové líčení MAC pro House of Holladn
    Autor: House of Holland
    Růžovo-černé oči
    Hravě a přitom svůdně bude vypadat líčení, kdy na celé horní víčko nanesete růžové stíny v barvě malin a těsně nad linii řas vykroužíte černou linku. Pomocí té oči krásně protáhnete a vytvoříte skvělý kontrast k růžové. Na hranu spodního víčka pak vykreslete tělovou linku. Černou řasenkou pak protáhněte řasy na horním i spodním víčku.

    Malinová pusa
    Rtěnka v barvě malinového sorbetu vypadá neotřele, svůdně a přitom tak nějak rošťácky. Nebojte se jí, ani pokud vám už dávno není dvacet, tahle neokoukaná barva je pro každou ženu.

Diskuse ke článku
.