Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vytvarujte svůj nos k dokonalosti: Postačí vám pár líčidel

  • Líčením si můžete upravit i tvar vašeho nosu.
    8. ledna 2014 | 06:00

    Snad žádná žena se nenarodila dokonalá, ani ta, která se vám tak jeví. Na úpravu nosu díky líčidlům vsází dokonce i celebrity, tak proč byste nemohla vy!

  • Nos jako bambule


    Bílý korektor, Inglot, info o ceně v obchodě
    Autor: Profimedia.cz,archiv firem
    Jestli jste majitelkou širokého nosu, pak jako základ líčení použijte po stranách nosu o tón tmavší odstín make-upu než na zbytek obličeje. Dobře jej rozetřete, aby přechod mezi jednotlivými odstíny na obličeji nebyl vůbec patrný. Pak naneste na hřbet nosu make-up světlejší a ještě přidejte lehký bílý korektor, který jemně vklepejte do pleti. Poté zafixujte pudrem a máte hotovo. Stejným způsobem se krášlí i herečka Jennifer Lawrence (23).

  • Příliš dlouhý nos


    Bronzující pudr, Rimmel 129 Kč
    Autor: Profimedia.cz,archiv firem
    Zdá se vám, že je váš nos příliš dlouhý? Jednoduchou pomoc najdete ve své kosmetické taštičce. Budete potřebovat make-up ve svém odstínu a jeden o tón tmavší, bronzer a také bílý korektor. Naneste na celý obličej make-up, který běžně používáte, jen na špičku a kořen nosu použijte tmavší tón, který plynule zapracujte, aby nebyl patrný přechod. Po obou stranách nosu a na kořen nosu naneste jemnými tahy štětcem bronzer. Bílým korektorem pak projasněte oblast nosoretní rýhy, která se díky tomu zjemní, rozzáří a odpoutá pozornost od nosu. Takhle si nos líčí i oblíbená představitelka Carrie Bradshaw, Sarah Jessica Parker (48)

  • Nos jako knoflík


    Make-up, Giorgio Armani 1 660 Kč
    Autor: Profimedia.cz,archiv firem
    I příliš malý nosík může být problémem, který nemusíte řešit u plastického chirurga, ale naopak doma před zrcadlem ho vyřešit můžete. I tentokrát budete potřebovat nejen svůj oblíbený make-up, ale také ten o tón tmavší a chybět by vám v ruce neměl ani bílý korektor. Tentokrát naneste tmavší tón po stranách nosu a také na jeho chřípí, a vystínujte do ztracena. Na zbytek nosu použijte svůj klasický odstín a jeho špičku i hřbet ještě „přibarvěte“ bílým korektorem. Ten do pleti jemně vklepejte, aby nedělal příliš velké přechody. Takovým optickým kouzlem si pomáhá i Spidermanova kráska Kirsten Dunst (31)

Diskuse ke článku
.