Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Kosmetika, kterou musíte mít: Orgasm, Naked a 14 dalších

  • Seznamte se s produkty, které byste měla alespoň jednou za život vyzkoušet.
    7. ledna 2014 | 07:00

    Každá je chceme - perfektní řasenku, dokonalý krém, bezchybný parfém. A přestože sto lidí má sto chutí a žádný produkt na světě nemůže vyhovovat úplně všem, existují ikonické kosmetické výrobky, které prostě (skoro) nelze nemilovat. Jaké to jsou?

  • Parfém - Chanel N°5

    Chanel
    Autor: archiv firem
    Ve světě parfémů zřejmě stále není nic, co by dokázalo překonat věhlas této lahvičky s dokonale jednoduchým designem a omamně vonící jantarově žlutou tekutinou.

    Známá návrhářka Coco Chanel původně nechala vyrobit je pouhých 100 lahviček vůně "číslo pět", aby se o ně podělila se svými nejlepšími klienty. Zřejmě nejvíc ho ale proslavila Marilyn Monroe, která se na noc do postele oblékala pouze do "pár kapek Chanelu a ničeho jiného". A tak také díky ní, a milionu žen na světě, se Chanel N°5 stále drží mezi nejprodávanějšími vůněmi všech dob.

  • Lak na vlasy - L´Oreál Paris Elnett satin

    L´Oreal Paris
    Autor: archiv firem
    Kdykoliv si něco z běžně dostupné kosmetiky oblíbí nároční vizážisté můžete si být jistí, že se jedná o naprostou bombu. Nejinak tomu bylo i u tohoto laku na vlasy, katerý ale vždy tak dostupný nebyl.

    Než se totiž značka LÓreál Paris rozšířila do celého světa, včetně USA, vraceli se američtí vizážisté z Evropy s kufry doslova narvanými tímto ikonickým lakem. a co je na něm tak úchvatného? Má dokonale lehkou fixaci, která vlasy neslepuje a přitom drží. Co víc si pod laku na vlasy přát?

  • Tvářenka - NARS Orgasm

    NARS
    Autor: archiv firem
    Když François Nars tvořil tuto tvářenku s poněkud kontroverzním názvem, bylo jeho hlavním záměrem aby seděla skutečně každému typu pleti. A dílo se podařilo!

    Pokud hledáte nejlepší tvářenku na trhu, sáhněte po tomto růžovo-broskvovém Orgasmu od NARS. Zlatavý a zářivý podtón, který vytvoří na vašich líčkách vám snadno napoví, jak vlastně tvářenka přišla ke svému kultovnímu názvu.

  • Mýdlo - Dove

    Dove
    Autor: archiv firem
    Když se v roce 1957 poprvé objevilo toto mýdlo s obsahem mléka, svět hned pochopil, že "Dove je jiný". Od 50. let se tak zcela změnil pohled na mýdlo jako takové, které najednou mohlo nejen mýt, ale také zanechávat pokožku hebkou a hydratovanou. Není proto divu, že každou vteřinu se tohoto bílého oválu s holubičkou prodá neuvěřitelných 36 kusů.
  • Korektor- YSL Touche Éclat

    YSL
    Autor: archiv firem
    Není korektor jako korektor a právě tato luxusně zlatavá tyčinka se štětečkovým aplikátorem od Yves Saint Laurent je tím nejlepším produktem, který zakryje důsledky propařené, nebo propracované noci. Nic vám totiž nezamaskuje kruhy pod očima tak, jako právě tento rozjasňující korektor. A že nemluvím jen tak do větru dokazuje jeho obliba ve světe - každý den totiž Google generuje zhruba 350 hledaný dotazů právě na tento luxusní korektor.
  • Pleťové mléko - Clinique Krok 3: Hydratace

    Clinique
    Autor: archiv firem
    Hledáte hydratační mléko, které by vašemu obličeji poskytlo dostatečnou výživu a přitom se skvěle hodilo jako podklad pod make-up? A už jste vyzkoušeli tento "Krok 3" od Clinique, který se hodí pro každý typ pleti? Že nemá smysl dlouze vychvalovat jeho úžasné vlastnosti asi sami uznáte, až vám řekneme že kdybyste všechna ťato doposud prodaná pleťová mléka vylili do tenké čáry, byli byste s nimi schopni dvakrát opsat zeměkouli. A to už o něčem vypovídá.
  • Rtěnka - M.A.C. v odstínu Russian Red

    M.A.C.
    Autor: archiv firem
    Když se do této temně rudé, matné textury zamilovala Madonna a během světového turné Blond ambition v roce 1990 ji prakticky nesundala ze rtů, způsobila (jako vždy) naprosté šílenství. Tato jedinečná rtěnka doslova přes noc zmizela ze všech kosmetických stojanů všech prodejen značky M.A.C. a i dnes, o více než 20 let později, je stále nejprodávanějším produktem této značky. Proč? Protože jednoduše sluší naprosto každému tónu pleti!
  • Balzám na rty - Lip Smacker

    Lip Smacker
    Autor: archiv firem
    Ambice roztomilých balzámů na rty se stovkou příchutí - od Coca-Coly až po čokoládový dortík z počátku rozhodně nebyly stát se nejoblíbenějším balzámem na celém světě. Za svůj vznik vděčí Jessemu Bellovi, kterému původně šlo o výrobu balzámu, který by sponzoroval americký lyžařský tým na olympiádě a současně pro ně byl plnohodnotnou náhradou za balzámy z lékárny.

    Jeho máslovou a vysoce hydratační texturu si ale dámy po celém světě oblíbily natolik, že se v dnešní době každý rok vymyslí nových 20 příchutí, ve kterých se balzámy Lip Smacker vyrábějí.

  • Oční stíny - Urban Decay paletka NAKED

    Urban Decay
    Autor: archiv firem
    Každá paleta očních stínů obsahuje alespoň jeden (ale většinou mnohem víc) odstín, na který prostě nikdy nesáhnete. Každá až na NAKED od Urban Decay. Tato kultovní paletka, ze které šílí ženy po celém světě a utrácejí za ni těžce vydělané peníze (mimochodem, stojí za každý halíř!), skrývá 12 dokonalých nude matných i třpytivých odstínů, které sedí každému tónu pleti.

    To by samo o sobě ale určitě nestačilo. Pokud tedy přemýšlíte, proč byste měla "vyhodit" skoro patnáct set za stíny, možná vás přesvědčí také jejich dlouhá výdrž a nepřekonatelná máslová textura.

  • Make-up - Giorgio Armani Luminous Silk

    Giorgio Armani
    Autor: archiv firem
    A zase ti vizážisté. Pokud by vás zajímalo, jaký make-up se na filmových plátnech a červených kobercích nosí nejčastěji, pak je to právě obsah této nenápadné lahvičky od Giorgio Armani. Proč? Nabízí celou řadu odstínů z nichž žádný nemá nežádoucí oranžový, růžový nebo šedivý podtón, vypadá jako byste na sobě žádný make-up ani neměla a dá se vrstvit, takže skryje každou nedokonalost. Potřebujete ještě něco víc?
  • Lak na nehty - O.P.I. v odstínu Lincoln Park after Dark

    O.P.I.
    Autor: archiv firem
    Hledáte lak na nehty, který dlouho vydrží a má tisíce odstínů. Nelitujte peněz a vrhněte se na O.P.I. U tohoto laku není moc co říct, protože je prostě nejlepší. Pokud bychom vám ale měli doporučit opravdu ten NEJ odstín, pak bychom vybrali Lincoln Park after Dark. Má nádhernou temně vínovou barvu, je sexy a udělá z vás rokovou hvězdu. Není divu, že si ho oblíbila také Rihanna nebo Fergie.
  • Rozjasňovač - Benefit High Beam

    Benefit
    Autor: archiv firem
    Přestože Benefit je kvalitou svých rozjasňovačů pověstný, tím nejlepším z nejlepších je tekutý rozjasňovač High Beam. Nenechte se mýlit balením, které je vlastní spíš laku na nehty, tento malý (a skoro nespotřebovatelný) zázrak dokáže s vaším líčením doslova divy. To co na pleti zanechává je jemný, světle růžový nádech a neviditelné mikro třpytky, díky kterým získáte přesně ten "šťavnatý" look, jako by vám bylo zase patnáct. Ovšem tentokrát bez pubertálního akné!
  • Řasenka - Lancome Hypnose

    Lancome
    Autor: archiv firem
    Nekonečnou cestu za dokonalou řasenkou ukončila většina z nás v momentě, kdy jsme objevily Hypnose od Lancome. Většina z nás totiž čeká od řasenky aby se nerozmazávala, aby dodávala objem, prodloužila délu a řasy neslepovala. No a všechny tyto vlastnosti v jedné malé tubičce skrývá právě tato řasenka.
  • Pudr - make Up For Ever HD Microfinish

    Make Up For Ever
    Autor: archiv firem
    Nejlepší pudr? Ten který není vidět! Opravdu dobrý pudr se totiž pozná podle toho, že vás zmatní, ale současně nenaruší tón vašeho make-upu a na dlouho jej zafixuje. Najít ten správný není zrovna jednoduché a proto když přišla značka Make Up For Ever se sypkým transparentním pudrem, ozvalo se jen tiché "wow"!

    To si tento pudr bezpochyby zaslouží, protože je opravdu transparentní - na pleti nezanechává bledý ani šedivý nádech, dokonale zmatňuje, vytváří velmi jemný efekt a navíc je schopen redukovat mastnotu pleti a drží jako "helvétská víra". Prostě wow!

  • Maska na Vlasy - Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor

    Aussie
    Autor: archiv firem
    Vlasy, které jsou nešťastné a suché zoufale volají po třech minutách s Aussie. Schopnost, s jakou do nich tato "zázračná maska" umí nalít hydrataci je totiž doslova fenomenální. Původně australskou značku si oblíbily ženy po celém světě, včetně například Velké Británíe a před nedávnem se dostala konečně taky na náš trh.

    Pokud tedy máte vlasy opravdu zničené, upalujte si pro ni a pochopte, proč se teto produkt stal vlajkovou lodí Aussie (a pro jistotu ji na vlasech nechejte klidně 10 minut).

  • Odličovač - Bioderma micelární voda Sensibio

    Bioderma
    Autor: archiv firem
    O "růžové micelárce" od Biodermy už toho bylo napsáno tolik, že snad vůbec není třeba ji představovat. Ale pokud vás z nějakých nepochopitelných důvodů zatím stále míjela, pak vězte že v této lahvičce se skrývá nejdokonalejší odličovač všech dob.

    Je hypoalergenní, vhodná i pro citlivou pokožku a pro všechny další typy pleti, odlíčí všechno, včetně gelových linek a voděodolné řasenky. Také neucpává póry, nelepí a nezanechává na pleti mastný film. A my tuto micelární vodu právem milujeme.

Diskuse ke článku
.