Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Celebrity představují podzimní hit: Přírodní botox pro hedvábnou a mladou pokožku!

27. září 2013 | 10:59
Prezentace klienta |

Přírodní produkty jsou často stejně účinné jako drahé léčivé preparáty nebo kosmetické zákroky. Chcete vypadat stejně skvěle jako Jennifer Aniston či Miranda Kerr? Mít hedvábnou pokožku, zářivé vlasy, posílenou imunitu a větší sexuální apetit? Vybrali jsme pro vás trojici přírodních produktů, které vám pomohou!

Bio kokosový olej je na pleť lepší než botox! 

Blahodárné účinky kokosového oleje jsou známy odnepaměti. Je bohatý na antioxidační látky, které zpomalují proces stárnutí. Proto si vysloužil přezdívku "přírodní botox" a přípravky obsahující kokosový olej jsou velmi oblíbené po celém světě. Používají je i nejznámější celebrity: Herečka Gwyneth Paltrow přiznala, že si kokosovým olejem udržuje perfektní pokožku, Kourtney Kardashian si jím ošetřuje vlasy a supermodelka Miranda Kerr či herečky Jennifer Aniston a Angelina Jolie si zase dopřávají kokosový olej jako součást každodenní stravy. Ověřte si také, že díky kokosovému oleji si i během sychravého podzimu zajistíte hedvábnou pleť a zářivé vlasy! Lze jej využít i pro skvělou regenerační masáž a v neposlední řadě se kokosový olej výtečně hodí i do kuchyně - neobsahuje cholesterol a jídlům dodává přirozené exotické aroma. Nyní lze balení prvotřídního bio kokosového oleje zakoupit jen za 189 Kč!

Objednat nyní na TopLeky.cz

Goji – kustovnice čínská
Autor: TopLeky.cz
Kustovnice čínská - perla tradiční čínské medicíny

Lisovaná ovocná šťáva z plodů kustovnice čínské je skutečným elixírem mládí a zdraví. Obsahuje betakaroten, vitamíny B a C, aktivní polysacharidy, důležité aminokyseliny a množství stopových prvků. V čínské medicíně má kustovnice čestné místo: Harmonizuje činnost jater a ledvin, posiluje imunitu, zlepšuje krvetvorbu a snižuje krevní tlak. Účinně také působí proti astmatu a některým druhům alergií, může omezit rozšiřování lupénky, uklidňuje oči a zlepšuje ostrost vidění a v neposlední řadě podporuje sexuální funkce.  Na portálu TopLeky.cz nyní nabízíme 100%  šťávu z goji (kustovnice čínské) v bio kvalitě za zvýhodněnou cenu.

Objednat nyní na TopLeky.cz

Zelený ječmen
Autor: TopLeky.cz

Přírodní zázrak jménem zelený ječmen

Zelený ječmen je skvělou zbraní proti podzimním virózám! Obsahuje řadu enzymů adalších pro organismus velice důležitých látek, jako jsou například antioxidační vitamíny C a E. Odborníci vyzdvihují jeho roli v boji proti civilizačním chorobám a v posilování celkové obranyschopnosti organismu. Zelený ječmen je často k dostání ve formě šťávy, ale její specifická chuť nemusí každému vyhovovat. Proto jsme pro vás připravili extrakt ze zeleného ječmene v tabletkách, nyní za zvýhodněnou cenu. Vyzkoušejte jeho zázračnou moc a uvidíte, že se díky němu budete cítit skvěle!

Objednat nyní na TopLeky.cz