Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Proměna vrátila Silvii mládí: Z vyčerpané popelky svůdnou kráskou

30. července 2011 | 06:12

Paní Silvie (33) byla dokonalá popelka, která vypadala podstatně starší, než opravdu je. Do parády si jí vzali naši odborníci a udělali z ní úplně jinou ženu.

Maminka na mateřské dovolené Silvie (33) to nemá jednoduché. Kolotoč okolo dětí, domácnosti a manžela zabere tolik času, že na sebe jí ho zbývá opravdu velmi málo. Podobný pocit měla i Silvie, která je na mateřské dovolené už třetím rokem. Především ji trápily její vlasy, ale i pleť potřebovala pomoc. Nová image jí ale moc pomohla, podívejte se sama, jak jí to teď sluší.  Nemáte také chuť na změnu?

1. varianta: Trendy mikádo

Účes působí velmi přirozeně a musíte uznat, že Silvii ubral několik let. Pokud máte kudrnaté vlasy jako ona, snadno si ho vytvoříte i doma použitím séra na zvýraznění struktury kudrn, případně s pomocí difuzéru. Pokud chcete, můžete ještě několik kudrn zvýraznit lehkým gelem.

Pomocí žehličky má nyní Silvie vysněný účes s rovnými vlasy.
Autor: Dušan Křístek

2. varianta: Sexy výbuch

Jak už bývá zvykem, ženy s kudrnatými vlasy touží po hladkých účesech. Vyžaduje to trochu víc času, ale možné to je. Na ještě mokré vlasy použijte přípravek na vyhlazení vlasů a poté je vyfoukejte přes kulatý kartáč dohladka. Pomoct si můžete i žehličkou, jen nezapomeňte použít ochranné produkty, protože kudrnaté vlasy jsou od přírody sušší.

Přirozeně vlnité vlasy Silvie nyní dokáží vytvořit sexy účes.
Autor: Dušan Křístek

Kadeřník Igor:

Kadeřník Igor Silvii především "ozdravil" její zanedbané vlasy.
Autor: Dušan Křístek
„Silvie má velmi husté a hodně vlnité vlasy, které jsou sem tam protkané šedinami. Nejdříve jsme proto sjednotili barvu módním hnědým odstínem, který přirozeně zvýraznil její bledou pleť a krásně modré oči. Co se týká střihu, vlasy jsem značně zkrátil a mírně prostříhal, aby kudrny získaly na lehkosti. Tento střih je pro maminku na mateřské přímo ideální, protože nevyžaduje tolik péče a i při malé námaze vypadá úžasně.“

Tip vizážistky

„Silvie má jemnou tvář, která možná vypadá na první pohled nevýrazně. Proto jsem na její oční víčka nanesla stín v barvě očí. Tím, že jsem obě barvy sjednotila, jsem dosáhla toho, že se Silviina tvář skvěle zvýraznila a rozzářila.“

Proměnit se můžete i vy:

Toužíte i vy po změně? Nevíte jaké barvy vám sluší ani jaký účes zvolit? Rádi byste se svěřili do rukou špičkových kadeřníků a vizážistů, ale nemáte na to potřebné finance? Pak právě teď máte šanci stát se další z žen, kterým se díky nám splní jejich sen. Tým profesionálů vám poradí, jaký účes vám sluší a nalíčí vás tak, aby podtrhl vaše přednosti. Poradí i, jak správně pečovat o váš typ pleti. Nebudou chybět ani užitečné rady a triky, díky kterým budete krásná každý den. A nezáleží vůbec na tom, zda je vám dvacet či padesát let. Neváhejte proto a přihlaste se do naší proměny.

Přihlášku pošlete na adresu redakce prozeny@ringier.cz. Ta by měla obsahovat:

* váš věk a pár slov o vás
* váš krátky osobní příběh a to, proč si myslíte, že právě vás bychom měli vybrat
* dvě kvalitní fotografie (portrét a celá postava) ve formátu .jpg o velikosti minimálně 150 kB
* kontaktní telefon

Ze zaslaných přihlášek vybereme ty nejzajímavější.

Autor: kov, mif, Kbak