Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Baculka chce vypadat jako modelka, manžela stála už půl milionu

13. června 2011 | 08:39

Řidič autobusu Steve Hind (46) z Velké Británie zaplatil manželce Lise (25) veškerá možná zkrášlení, aby se přiblížila vzhledu modelky Jordan. Jen si zřejmě nevšiml, že jeho žena má tak o třicet kilo víc, než známá britská kráska.

Lisa Hind má napíchaný botox i kolagen, uměle prodloužené vlasy i nehty a denně se opaluje na soláriu. Za všechno platí její manžel Steve, který jako řidič autobusu nemá zrovna výnosnou práci. Přesto do své ženy investoval už v přepočtu skoro půl milionu korun. Co by pro její spokojenost neudělal.

Se svým vzorem, modelkou Katie Price alias Jordan, se Lisa už devětkrát setkala a zřejmě si myslí, že by jí mohla být podobná. „Jordan je nádherná a mým snem je vypadat jako ona. Udělám pro to cokoliv,“ potvrzuje Lisa. „Protože se na noc odličuji, mám raději vytetované oční linky, konturku rtů i obočí. Co kdyby se mi něco stalo uprostřed noci a museli mě odvést do nemocnice… Nechtěla bych být ošklivá a nenalíčená,“ přiznává svou úchylku Lisa s tím, že pro krásu se prý musí trpět.


Poněkud ale zapomněla na jednu nezbytnost, aby opravdu dosáhla svého vysněného cíle. To je dieta, cvičení a možná i liposukce. Modelka Jordan je štíhlá jako laň a i s obřími prsními silikony nevážila nikdy víc než 53 kilo, zato Lisa se svou korpulentní postavou se už od osmnácti let nedostala pod osmdesát kilo.

S idylickou proměnou začala Lisa před čtyřmi lety, když ji Steve požádal o ruku. Stalo se to jen dva týdny po tom, co se poznali v autobusu, který řídil. „Souhlasila jsem se sňatkem s podmínkou, že zaplatí mé kosmetické úpravy,“ vypráví žena své „nezištné“ pohnutky.

O jednadvacet let starší manžel Steve dobrovolně financuje všechny úpravy, o které si jeho žena, která samozřejmě nepracuje, řekne. Mezi ně patří i každodenní návštěva solária, kde si Lisa i přes hrozbu rakoviny, udržuje snědou pokožku už devět let. Aby na její výstřelky manžel měl, bere si v práci přesčasy.

„Udržovat se krásná je pro mě práce na plný úvazek, proto nemůžu někde pracovat od devíti do pěti,“ zdůvodňuje Lisa. „Muži si mají své ženy hýčkat a udržovat je v luxusu, ne je nutit pracovat.“ A Lisa navíc rozhodně neplánuje děti. Proč? „V těhotenství se přeci nesmí chodit na solárko,“ zní její vysvětlení.

Autor: bak