Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kdo je žena s hlavou v umyvadle?

1. dubna 2011 | 05:30

Za kadeřníka utratí i 200 tisíc ročně. Ale po dobré hodině a půl strávené ve vlasovém studiu zastřižením a vyfoukáním vlasů by mohla směle zamířit na přehlídkové molo nebo na společenskou událost. I přes svůj věk vypadá skvěle a právem ji považují mnozí za největší ozdobu svého manžela.

Není divu, že o svůj vzhled a hlavně o vlasy, které jsou pro ni tolik cenné, velmi dbá. Natolik, že svém oblíbeném kadeřnictví v centru Prahy je jako doma. Podle informací Blesku tam tráví tolik času, že je kvůli tomu ochotná vytáhnout z peněženky i 200 tisíc korun ročně.

Tou ženou je Dagmar Havlová (58). Chce být neustále šik. A navíc, návštěva kadeřníka je pro bývalou paní prezidentovou, která má jinak plnou hlavu starostí o zdraví manžela Václava Havla (74), momentálně spíše relaxací. A právě tam ji fotoreportér deníku Blesku ve středu přistihl.

Omluva dagmar Havlové

Blesk.cz v původním znění uveřejnil špatnou informaci o tom, kolik Dagmar Havlová (58) utrácí za kadeřníka. Bývalou první dámu stojí služby ve vlasovém studiu 200 tisíc korun ročně, nikoli měsíčně, jak Blesk.cz omylem uvedl. Dagmar Havlové i všem čtenářům se omlouváme.

Autor: tuš, apk