Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Je vyholený muž zženštilý? Velká diskuze na Blesk.cz

Jsou muži, kteří se o sebe starají opravdu zženštilí metrosexuálové a gayové?
26. června 2010 | 04:56

Depilace a epilace, rozpor současnosti. Muži často váhají. Holit se či neholit? Mnoho žen vzrušují bujné křoviny na těle chlapa, další odpuzují a trvají na zajíčkovi bez chloupku. Jak nároku opačného pohlaví vyhovět?

Na fóru Blesku.cz měli čtenáři několik protichůdných názorů. Zarostlí muži tvrdili, že oholení jsou zženštilí gayové. „Depilovaný ,,muž" je BUKVICE nebo úchyl.“ Tvrdí přispěvatel pod přezdívkou dattatutaskin. Dále rozvíjí svůj názor o tom, že pokud se muž má holit jako prevence proti zápachu, měli by si také všichni vytrhat i zuby. „Vypadají jak buzeranti,chlap má být chlap a né zženštělá karikatura...“ Přidává se uživatel jakobyjo. Co si o jeho názoru myslíte?

Ženy se v názoru ohledně holení partnerů dělily na dva jasné tábory. Jedny milují přirozenost a zarostlý hrudník a ohanbí je lákavá věc. Výraznější pižmo muže je pak třešnička na dortě. „Můj si holí akorát tvář a podpaží a to mi vyhovuje. V rozkroku si ani nedovedu představit, že by byl vyholený.“ Píše lemoninka. Druhé si raději užívají s muži, kteří mají podpaždí i přirození holé. Chtějí po nich to samé, co partneři dostávají od nich. Pečlivě udržovanou schránku. Nepřetvořují ale chlapa k pohledu svému příliš?

Co si myslíte o depilaci vy?
Holíte se? Proč? Kvůli sobě? Nebo kvůli partnerovi (partnerce)? Vstupte do diskuze a řekněte nám svůj názor!

Vyholení muži se vymlouvali na přání manželek a přítelkyň. Prý jim poté tak nesmrdí, jsou pro ně přitažlivější. „Na přání manželky jsem se začal holit v podpaží a oblasti třísel kvůli potu. Dnes jsem spokojený a už bych neměnil.“

Existuje vítěz?

Jasné je jen jedno. Pečlivě oholený chlap je něco s čím se česká veřejnost stále nesrovnala. Exot. Ač v cizině je depilace a epilace mužů v posledních letech stejně běžná jako manikúra a pedikúra…

Tak či tak nad všemi komentáři jasně převládal jeden závěr. Ať si každý dělá to, co sám chce.

Souhlasíte? Diskutujte!

Autor: amp
Diskuse ke článku
.