Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Cindy Jackson: Má nejvíc plastik na světě!

Cindy Jackson před tím, než se svěřila pod nože plastických chirurgů a dnes.
6. listopadu 2009 | 05:00

Díky více než 50 plastických operací, které Cindy Jackson během 11 let podstoupila, si vysloužila přezdívku živá Barbie. Byla také vyhlášena ženou s nejvíce plastikami na světě!

Vyhlazení obličeje, úprava nosu, změna tvaru očí, zvětšení poprsí, aplikace kolagenových injekcí, liposukce... Za svých více než 50 plastických operací a různých kosmetických procedur, zaplatila Cindy více než 100.000 liber (v přepočtu 3 miliony korun).

"Nikdy jsem si nebyla jistá, zda by pro mě bylo dobré být zapsaná v Guinnessově knize," přiznává Cindy. "Ale mnoho lidí mi řeklo, jdi do toho, je to dobrý nápad, takže teď si to myslím taky".

Cindy Jackson se chce podobat Brigitte Bardot
Autor: YouTube

Cindy Jackson se chce podobat Brigitte Bardot.

Nelze popřít, že Cindy na svých 54 let vypadá úžasně. Za její blond vlasy, ladné tělo, sexy křivky a plné rty by většina žen byla schopna zabít. Je to chodící reklama na plastickou chirurgii a moc aspoň vizuálně zastavit čas.

Je podle vás Cindy krásná? Vyjádřete se v naší anketě vlevo nahoře!

Vždycky ale taková nebyla, narodila se do rodiny zemědělce ve státě Ohio a o svůj vzhled se v mládí moc nestarala. Když začala malá Cindy chodit do školy, poprvé se setkala s nelichotivou poznámkou na svůj vzhled. „Máš velký nos, koukni na svoji starší sestru, ta je mnohem hezčí než ty,“ říkali jí spolužáci. Cindy si z toho však nic nedělala, neměla potíže získat si přátele, kteří ji měli rádi takovou, jaká byla.

431710:gallery:true:true
Cindy a její proměny

V 21 letech Cindy odcestovala do Londýna na výměnný pobyt, kde jí zastihla mánie kolem Beatles a Twiggy. Hned věděla, že sem patří. Není ale rozhodně prototyp ´hloupé blondýnky´, studovala na univerzitě v Harvardu a dokonce je členkou prestižní Mensy.

V 60. letech nebyla plastická chirurgie tak daleko, aby si mohla Cindy vylepšit svůj vzhled hned. Změna nastala s jejími 30. narozeninami. „Začala jsem o sobě pochybovat, o tom, jak vypadám, taky jsem už nemohla dál poslouchat svoje vrstevníky, že mají ty nejlepší léta za sebou, tak jsem se rozhodla, že tomu budu čelit,“ líčí Cindy své začátky s plastikami.

Modelka Cindy Jackson přes 50 plastických zákroků
Autor: Isifa

Není ten předělaný nosík trochu nakřivo?

Tím hlavním impulsem pro ni ale byla smrt jejího otce v roce 1988, který jí zanechal značné jmění. „Hned jsem věděla, jak s penězi naložím“, řekla Cindy.

První věc, kterou si nechala udělat, bylo odstranění váčků pod očima. „Spoustu přátel mi operaci vymlouvalo, že mě znetvoří, nebo se operace nepovede, ale já jsem neměla, co ztratit, věřila jsem svému chirurgovi,“ vypráví.

Operace byla úspěšná.Cindy na sobě viděla obrovské zlepšení a rozhodla se v tom pokračovat. Následovaly úprava nosu, očí, vyhlazení vrásek pomocí botoxu, zvětšení rtů, liposukce.

Cindy si pro oddanost skalpelu získala po celém světě řadu fanoušků ale i značné odpůrce. "Je příjemné, když mi lidé říkají, že se jim líbím a neodsuzují mě za to, že chci i dál ve svém věku vypadat skvěle," míní Cindy. Ale najdou se i takoví, kdo Cindy v jejím chování nechápou. Říkají o ní, že je povrchní a vyhazuje peníze oknem, raděj by je měla věnovat charitě.

Cindy Jackson v roce 2009
Autor: YouTube

Cindy je dnes ozdobou mnohých talkshow.

A jak se živá Barbie cítí teď po padesátce? „Jsem skutečně velmi šťastná, jsou dny, kdy mě oslovují dvacetiletí muži a baví se se mnou, jako s vrstevnicí,“ směje se Cindy, která ve svém životě nikdy nevypadala lépe.

Hodlá už tedy s vylepšováním svého vzhledu přestat? „Kdepak! Dokud bude co zlepšovat, tak s dalšími operacemi počítám,“ říká Cindy. Těm, kteří si myslí, že by měla stárnout důstojně a úměrně svému věku vzkazuje: „Mám všechny výhody, které přicházejí s věkem, ale nevidím důvod, proč bych měla ukazovat roky ve svém obličeji.“

Cindy o sobě mluví jako o nejšťastnějším člověku. Má milence, přátele, cestuje, splnilo se jí vše, co si přála. Zbývá otázka, jak její (ne)stárnoucí tělo po 50 narkózách a vážných zásazích vypadá ´zevnitř´...

Více se o Cindy a jejím extrémním ´boji za krásu´ dozvíte z její knihy Living Doll (Žijící panenka).

431709:gallery:true:true

Autor: INT, gam, brum
Diskuse ke článku
.