Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Dotestováno: Esencia s podmáslím zabodovala i vedle vánočního cukroví

18. ledna 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Období Vánoc je za námi a s lednem přichází čas výčitek kvůli snězenému množství cukroví a řízků, protože ručička váhy ukazuje nemilosrdně několik kilo navíc. Je tu čas shazování. Zda čtenářky Blesku pro ženy podlehly tlaku okolí, anebo raději udělaly něco pro své zdraví a ochutnaly výjimečnou Esencii s podmáslím, jsme zjistili z našeho testování. 

Okusit jedinečný jogurt Esencia chtělo neuvěřitelné množství žen, které navštívilo stránky www.testovanisbpz.cz a my jim za jejich zájem velmi děkujeme.

 

Neuvěřitelných 141 testovatelek si zakoupilo jogurt Esencia. Těm byl posléze zaslán anonymní dotazník, ve kterém měly sdělit své názory na kvalitu, vzhled a lehkost jogurtu. Celých 87 % z nich by jogurt Esencia s podmáslím bez obav doporučilo svým přátelům a známým a samy chtějí u nákupu a konzumace jogurtu zůstat.

 

Naše čtenářky ocenily především design obalu, ale zároveň vyzdvihly i jeho přehlednost a snadné otevírání. Testovatelky si nejvíce pochvalovaly barvu jogurtu, která je u každé příchutě jiná. Navíc byly nadšené z nezaměnitelné vůně jogurtu, z níž je čitelný každý druh ovoce. Ovšem nejvíce oceňovanou vlastností byla lehká a svěží chuť, se kterou byly naše čtenářky naprosto spokojeny. A velké kousky ovoce, kterých je Esencie plná, jsou jen třešničkou na dortu.

 

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Müller

 

Zajímají vás recenze našich čtenářek?

Hodnocení čtenářek:

Martina S.
Nižší podíl tuku / pocit, který ve mně navodil, tedy, že jím zdravý výrobek/zajímavé příchutě/chutná i synovi, kterého ostatní jogurty omrzely.

Aneta K.
Jsem velice ráda že jsem jogurt ochutnala. Nejvíce jsem ocenila podmáslí. Díky kterému je jeho chuť opravdu jemná.

Dara L.
Chutný, jemný. Mám alergii na mléčnou laktózu. Jogurty můžu, al e některé mi ,,nesednou'. Po tomto jsem žádné problémy neměla.

Dita M.
Vyzkoušela jsem tento jogurt poprvé,strašně mi zachutnal,snažím se aspoň 2-3 x týdně si ho zakoupit,jelikož je strašně lehký a chutný.

Alice B.
Neotřelá chuť a šťastná kombinace jogurtu s podmáslím, která vyhovuje i zdravotně mé věkové kategorii nad 60 let.

Barbora V.
Rozmanitá paleta chutí, která si s pohárky na jazyku pohrává jako víla tančící za letního rána na zčista orosené lučině.

Miroslava Š.
Miluji podmáslí, proto mě moc chutnal a potěšily i pěkné velké kousky jahod.

Petra W.
Výborný první dojem, jak krásným obalem, tak jsem byla i příjemně překvapená lahodnou chutí.

Video se připravuje ...