Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Velký návrat do Ulice! Jak proběhne shledání Magdy a Eddieho?

Video se připravuje ...
Velký návrat do Ulice! Jak proběhne shledání Magdy a Eddieho?
VIDEO: TV Nova
15. srpna 2023 | 09:11

Seriál Ulice je zpět na obrazovkách TV Nova po prázdninové pauze ve vysílání. V pondělí odstartovala jeho devatenáctá sezona, která mimo jiné přinese hned na samém začátku jeden velký návrat divácky oblíbené postavy – Magdina bývalého přítele Eddieho Rambouska. Jaké bude jejich shledání po třech letech? A jak to spolu nyní mají? To naznačí ukázka z úterního dílu Ulice.  

Po prázdninové pauze ve vysílání se toto pondělí rozběhla nová sezona seriálu Ulice, jenž je jedním z nejsledovanějších seriálů u nás. Jeho nové díly slibují vedle dalších dějů i velkou romantiku. A jak se zdá, chybět nebude ani v příběhu Magdy Procházkové (Veronika Čermák Macková). Už jen to, že se do Ulice vrací Eddie Rambousek (Jiří Panzner), znamená zajímavou zápletku mezi Magdou a jejími dvěma bývalými – Eddiem a Prokopem Junkem (Ondřej Studénka). Eddie se totiž objeví v Ulici tak trochu i díky ní. Ostatně podle toho bude vypadat i jejich shledání.

Ti dva se prostě mají stále rádi, přestože jim vztah nevyšel. Oba se kvůli rozchodu trápili, Magda ho obrečela, ale život šel nakonec dál. Magda se naplno věnovala své nemocné mámě Zdence (Yvetta Blanarovičová), což byl také důvod, proč se Eddie rozhodl odejít, nebo lépe řečeno odletět do Barcelony za Matějem Jordánem (Jakub Štáfek), od něhož mu přišla zajímavá pracovní nabídka. Magdě tím vyřešil dilema, komu dát přednost, sám se přitom mohl nadechnout a oklepat kvůli nenaplněné lásce, která zpočátku vypadala hodně slibně…

Rok se sešel s rokem, u Magdy i Eddieho se toho hodně změnilo. Přesto se zdá, že jedno se jen tak nezmění – jejich vzájemná blízkost. Eddie si to namíří k Magdě přímo z letiště, navíc k tomu má opravdu pádný důvod. Jaké bude jejich shledání? Platí i v jejich případě, že stará láska nerezaví? Leccos napoví tato ukázka z úterního dílu Ulice.

Premiérové díly seriálu Ulice vysílá TV Nova od pondělí do pátku v podvečerním čase od 18:30 hod. S týdenním předstihem jsou divákům k dispozici na Voyo.

 

Autor: Martina Miláčková