Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Porodila šesterčata, Oprah jí dala 4,5 milionu

Tato fotka, kterou si rodina vyvěsila na facebook, obletěla a dojala svět. Mia McGee porodila šesterčata. Od Oprah Winfrey dostala rodina 4,5 milionu korun
26. února 2011 | 15:41

Tahle fotka okouzlila celý svět. Manželé McGheeovi se nechali vyfotit se svými novorozenými šesterčaty a okamžitě se stali miláčky internetu. Všimla si jich také slavná moderátorka Winfrey Oprah, pozvala je do své show a věnovala jim 4,5 milionu korun.

Mia a Rozonno spolu začali chodit už na střední škole. Ani jeden z nich nevyrůstal ve šťastné a úplné rodině. Toužili proto po takové rodině, která by jim strádání z dětství vynahradila. Dočkali se šestinásobně. „Někdy je toho až nad hlavu, ale je skvělé být matkou,“ říká nadšená Mia.

Celý den jen mění pleny

„Vyrůstala jsem bez otce. Vždycky jsem si přála, aby moje děti měly tátu. Po střední škole jsem se vdala a chtěla jsem mít dítě,“ nechala se slyšet Mia, jejíž matka je celý život na podpoře, její bráchové tráví svůj život střídavě ve vězení a na svobodě. Rozonnova matka byla feťačka.

Manželé McGheeovi s fotkou svých šesterčat
Autor: Facebook.com
Dvojice se o miminko pokoušela tři roky. Bohužel bez výsledku. Nakonec se rozhodli podstoupit umělé oplodnění. To se zdařilo, Mia čekala dvojčata. Hned po porodu ale obě děti zemřely. Mia podstoupila další pokus o oplodnění. Jenže tentokrát to byla šesterčata!

Rodiče dětí - Olivie, Madisona, Rozonna juniora, Josiaha, Elijaha a Isaaca – sice celý den nedělají nic jiného, než že mění plenky či krmí, ale jsou moc šťastní. Teď se ale mohou radovat ještě více. Slavná moderátorka Oprah Winfrey jim darovala 4,5 milionu korun jako dárek k líbánkám, ačkoli se brali už před jedenácti lety. „Dnes je váš šťastný den,“ řekla.

Autor: šim, mivr