Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

VIDEO: Lutovská už je bez šatů!

27. března 2009 | 11:53

Vítěz exkluzivní dražby šatů České miss Ivety Lutovské si už vyzvedl svou výhru. Majitel realitní makléř Jan Ptáček za tygrované sexy šaty zaplatil dvanáct tisíc korun. Co se svou výhrou nyní udělá? Čtěte!

Šaty převzal přímo z rukou čerstvé České miss Ivany Lutovské. Té úspěšný podnikatel na oplátku předal květinový pugét. „Doufám, že jsem se trefil,“ obával se Ptáček při předání květiny.

307835:gallery:true:true

„To jste vybíral sám? Jsou nádherné,“ pochválila vítěze Lutovská. Ptáček pak ještě předal šek na 12 tisíc korun, za které šaty získal. Celé částka poputuje na charitativní projekt Srdce pro děti.

„Když jsem dostala možnost pomoci dětem, tak jsem neváhala,“ řekla blonďatá kráska. „Šaty jsem koupil pro svou manželku, které je chci předat. Chtěl jsem to, aby to bylo překvapení, ale předpokládám, že to manželka na internetu zaznamenala, že jsem vyhrál,“ smál se byznysmen v realitách.

„O aukci jsem se dozvěděl na internetu a hned mne zaujala. Řekl jsem si, že pomůžu dobré věci a ještě udělám radost manželce. Takže peněz rozhodně nelituju,“ řekl spokojený vítěz.

Autor: efk
Video se připravuje ...