Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Bigamistce nestačí ani 6 mužů. Vdává se dál

Této ženě nestačilo ani 6 svateb a vdává se dál, aniž by se vůbec rozvedla
15. května 2011 | 16:10

Nemůže si dát pokoj. Sériová britská bigamistka Emily Horney (33) se vdala už za šestého muže. Pro tentokrát už jí nestačil krajan, ale odjela se vdát do USA. Co bude s jejím snoubencem v Británii se vůbec nezajímala.

Emily se poprvé provdala za Paula Rigbyho krátce po dovršení osmnáctých narozenin. V průběhu následujících 15 let si vzala dalších pět mužů. Během toho si stihla ještě odsedět šest měsíců ve vězení.

Její poslední obětí se stal Američan Fred Miller, který po odhalení minulosti své ženy zažádal ihned o zrušení svazku. Překvapivě její snoubenec Stuart Allen, kterého zanechala v Británii, aby mohla do USA za Fredem, o ní má stále ještě zájem. A to i přesto, že v současnosti prochází Emily psychiatrickou léčbou.

Podle Stuartova bratra se poznali v baru. Emily mu tvrdila, že je zdravotní sestra a že hraje v pornofilmech. Pár se po bouřlivých hrátkách ihned zasnoubil a Stuart si ji nastěhoval k sobě domu. Samozřejmě jí nezapomněl koupit ani drahý zásnubní prsten a nový nábytek.

Horney ale krátce potom začala internetový vztah s Millerem z USA. Vykládala mu, že sloužila v Afghánistánu a nikdy se nevdala. Muž jí okamžitě koupil letenku a ona opustila Británii s tím, že se za pár dní vrátí.

Když se Emily ztratila, její snoubenec zavolal na policii oznámit její nezvěstnost. Tam se ovšem dozvěděl nemilou informaci, že Emily je známá bigamistka, která se pravidelně nelegálně vdává.

Horney na svou obhajobu uvedla, že se už několik let snaží navázat nový vztah, ale nedaří se jí najít svého prvního manžela, aby se rozvedla.

Autor: bali