Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Vyzkoušejte kočárky a výbavičku pro miminko. Testovací víkend s Malvíkem!

6. září 2018 | 12:06

Pokud pořizujete výbavičku nebo kočárek, neměla by vám tento víkend ujít akce, kterou pořádá obchod Malvík. Přímo ve svém sídle s velkou prodejnou v Hostivicích poběží v sobotu i v neděli testovací víkend. Můžete tam ledacos vyzkoušet a koupit to, co vám a miminku skutečně bude vyhovovat! 

Během testovacího víkendu v Malvíku - přímo u kamenné prodejny v Hostivicích - si můžete osahat nebo vyzkoušet veškeré vybavení pro miminko. Budou tu přichystány prezentace novinek, různá školení a ukázky používání různých produktů, některé z nich budete moci zakoupit i s výhodnou slevou.

Čeká vás například testování kočárků v reálných podmínkách venku před prodejnou s nákladem a přes překážky. Pro nejmenší bude připravena zkušební dráha pro odrážedla.

Součástí akce je zábavný program pro malé i velké, na místě najdete i stánek časopisu Maminka, kde budete mít možnost nechat se vyfotit na titulní stranu ve fotokoutku a pohrát si v dětském koutku s časopisem Sluníčko. 

Těšit se můžete i na zábavné úkoly a soutěže o hodnotné ceny. Pokud rádi soutěžíte, můžete tu za různé úkoly sbírat body, které budete moci potom směnit za odměny nebo slevu, a to v hodnotě 5, 10 nebo dokonce 15 % na celý nákup. Záleží tedy na vás a vaší šikovnosti, co si odnesete domů.

Pozvánku na akci a více informací najdete TADY

Nebude chybět ani pestrý doprovodný program a občerstvení. Časopis Maminka pro vás chystá fotokoutek, kde se můžete nechat vyfotit s dětmi či partnerem na titulní stranu. Děti se pak zabaví v herním koutku, kde nebude chybět časopis Sluníčko.

Více informací najdete na Malvik.cz

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články