Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

S ovečkou Shaun se dětem ve škole líbí

27. srpna 2014 | 10:07

První září je za dveřmi a s ním i nákup školních potřeb a dalšího nezbytného vybavení pro školáky.  Především v případě prvňáčků je výběr té pravé školní tašky událostí a nákupu všech potřeb do první třídy je věnována velká pozornost. Nechte se inspirovat a pořiďte svému školákovi výbavu od oblíbené filmové Ovečky Shaun.


Správná výbava pro každého školáka

Základem unikátní kolekce školních potřeb s oblíbenou hrdinkou Ovečkou Shaun jsou originální batohy, do kterých se vejde všechno, co školáci potřebují. Jsou dodávány ve dvou praktických velikostech, vhodných pro mladší i starší žáky.

Batohy mají  délkově nastavitelné polstrované popruhy a ergonomicky tvarovaná záda s kvalitní aluminiovou konstrukcí. Jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, s důrazem na výborné zpracovaní jednotlivých detailů a jsou samozřejmě opatřené reflexními prvky pro zajištění bezpečnosti při pohybu dítěte venku. Školní batohy obsahují množství praktických kapes a přihrádek a jsou vhodné pro žáky I. i II. stupně. Výrobky jsou certifikované Institutem pro testování a certifikace ve Zlíně a splňují nejnáročnější požadavky na kvalitu a bezpečnost.

Do batohu patří stylové školní potřeby

A co s sebou do školního batohu? Jednou z hlavních školních pomůcek je penál, vybavený pastelkami, pravítkem, ořezávátkem a gumou. Penál je jednopatrový a opatřený průhlednou kapsou pro umístění školního rozvrhu. Nesmí samozřejmě chybět další nezbytné pomůcky každého školáka – školní sešity. Sortiment nabízí sešity ve velikosti A4 a A5, v provedení jako linkované, nelinkované a čtverečkované, každý s jiným motivem z daného filmu. Tím však výběr z těchto kolekcí zdaleka nekončí. V nabídce jsou dále boxy na svačinu, tašky přes rameno, sáčky na cvičky, zástěry na výtvarnou výchovu a desky na školní sešity. Nechybí ani klasické a stále oblíbené dětské kufříky, do kterých se vejdou školní potřeby i hračky.

Školní diáře naučí školáky plánovat čas

I přes stále větší oblibu nejrůznějších elektronických zařízení, jako jsou mobilní telefony, tablety a počítače, mají svoje pevné místo ve školních taškách papírové diáře. Kolekci batohů a školních potřeb Ovečka Shaun doplňuje atraktivní a praktický plánovací diář pro školáky. Vyrábí se v rozměru 9,8x14,5 cm, má tuhou knižní vazbu, české kalendárium a obsahují 176 stran. Výhodou je rozšířené kalendárium, díky kterému může být diář používán od září 2014 do prosince 2015. Školní diář je výborným pomocníkem nejen pro plánování, ale i jako místo pro vlastní zápisky, taháky a spoustu dalších užitečných informací.

Autor: Kateřina Matoušová