Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Bezpečnost na prvním místě!

18. srpna 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Bezpečnost osob přepravujících se v automobilu je stále více diskutovaným tématem. Ačkoliv se firmy automobilového průmyslu snaží vyrábět auta se stále více bezpečnějšími prvky, je vhodné zajímat se i o doplňky, které si můžeme pořídit sami, a tím více chránit sebe a své nejbližší.

Dětská autosedačka je zařízení schválené podle zvláštního právního předpisu, určené k zajištění bezpečnosti přepravovaných dětí.

Autor: BRITAX RÖMER

Společnost Baby Direkt působí v České a Slovenské republice od roku 1992 a nabízí kompletní sortiment pro děti a pohodlí rodičů. Je výhradním distributorem kvalitního sortimentu mnoha světových značek, jako je například i společnost BRITAX RÖMER.  BRITAX RÖMER je dnes globální společností, která se věnuje problematice dětské bezpečnosti. Kromě autosedaček pro děti zahrnuje portfolio řadu produktů a systémových řešení od cyklosedaček až po dětské kočárky.

Autor: BRITAX RÖMER

V nabídce společnosti Baby Direkt zákazníci  naleznou informace i o posledních novinkách této značky, jako je například autosedačka RÖMER Kidfix XP Sict, která je vybavena několika vynikajícími bezpečnostními systémy. Technologie XP-PADnastavuje nový bezpečnostní standard, protože v případě čelního nárazu odvádí až 30 % energie z oblasti krku dítěte (narozdíl od použití pouze pásu pro dospělé). Nový nastavitelný systém SICT, neboli technologie ochrany proti bočnímu nárazu, zvyšuje  bezpečí dítěte při bočních nárazech, jelikož vzduchem naplněné chrániče pohlcují nárazové síly.  ISOFIT je speciálně navržený systém pro dětské autosedačky, který používá systém instalace ISOFIX i bezpečnostního pásu vozu. Hluboké, měkce polstrované bočnice zajišťují pohodlnou ochranu. Sedačka umožňuje několik snadno nastavitelných naklápěcích poloh a díky výškově nastavitelné hlavové opěrce a vodícím prvkům, může autosedačka růst s vaším dítětem. RÖMER Kidfix XP Sict  je tedy dalším výrobkem společnosti BRITAX RÖMER, který nejenže splňuje veškeré bezpečnostní standarty, ale myslí především na Vaše děti.

Autor: BRITAX RÖMER