Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dejte dětem k svátku tři dny plné pohádek

30. května 2014 | 11:20

Den dětí letos připadá na neděli. V on-line kně IVIO.tv však bude vaše drobotina nacházet báječné  dárky po celé tři dny. Od pátku do neděle si mohou vaše děti docela zadarmo vychutnat celkem dvanáct celovečerních pohádek.

A ještě jedna žhavá novinka: filmy a seriály zdarma si nyní můžete vy i vaše děti užívat nejen na počítači, ale i v iPhonu a iPadu. Aplikaci stáhnete zde.

Zvířátka semohou stát nejmilejšími kamarády všech dětí. V animované komedii Zambezia se můžete se sokolíkem Kaiem vypravit na výpravu do bájného ptačího města. V Sammyho dobrodružství se seznámíte s mořským želvákem a jeho kamarády. V jeho pokračování - Sammyho dobrodružství 2 se stanete svědky vzrušujícího útěku želvích přátel ze zajetí v ohromném akváriu.

Filmy pro děti
Autor: ivio


V animovaném příběhu Rychlý Stripes se dozvíte, jak může obyčejná zebra porazit ušlechtilé závodní koně. A v Myšákovi a přátelích uvidíte, jak si mezi všemi zvířátky na farmě získá uznání malá myška. Dva osiřelí psíci, kteří umějí uzdravovat, se v Zázračných pejscích 2 zase vypořádají s chamtivými zloději.
O tom, že také divoká zvířata si někdy musejí hájit své území proti lidem, vypráví komedie Chlupatá odplata. Ztracené Kouzelné pírko pak zavede tři děti do světa fantazie, kde se plní i ty nejodvážnější sny.

Pokud si vaše děti na zvířátka připadají už trochu velká, pobaví je mechanický kluk Astro Boy, který na filmové plátno přiletěl přímo z populárních japonských comicsů. Mězi hvězdy se vypraví i kouzelné hudebné nástroje v dobrodružném snímku Pikola a saxofon.